AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ATAY USLU KAŞ'TA 
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kaş’ı ziyaret etti.
TBMM Akdeniz-Pa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ziyaretlerine Kaş ilçesinde devam etti. Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kaş'ın  Kınık, Ova ve Yeşilköy bölgesinde mülkiyet sorunu olan noktalarda vatandaşlarla istişare ederek, Kaş Belediye Başkanı ve görevlilerle yerinde inceleme yaptılar.
KAŞ BUTİK TURİZMDE BİR MARKA
Ardından, Üzümlü mahalle meydanında hemşerilerle dertleşen Antalya Milletvekili Atay Uslu, "Üzümlü eski adıyla Margaz mahallesinde villa tipi konaklama sistemiyle butik turizm yapılıyor aynı zamanda organik tarım yapılıyor. Kaş butik turizmde bir marka haline geldi. Büyük otellerin olmadığı, butik turizmi hem geliştireceğiz hem de bu turizm için kültür ve çevre'de muhafazakar ve koruyucu  politikalar sürdüreceğiz"dedi.
TARIM VE TURİZM BEREKETLİ GEÇİYOR
Vatandaşlar da turizm de çok iyi bir trend yakaladıklarını ifade ettiler. Tarım da da geçen sezonun çok iyi ve bereketli geçtiğini anlattılar. Hem turizm ile hem de tarım ile kazanmaya devam edebilmek için çalışıyoruz, üretiyoruz. Yapılan hizmetlerden dolayı "Hükümete, vekillere, belediye başkanına teşekkürlerini " dile getirdiler.
KAŞ MUTLU OLSUN DİYE ÇALIŞMAYA DEVAM
Belediye Başkanı  Mutlu Ulutaş'da Kaş'ı daha da güzelleştirmek için, Kaşlıların memnuniyetini arttırmak için projeler ürettiklerini anlattı, Kaş hem güzel hem de insanı, çiftçisi ve turizmcisi ile Mutlu olsun diye çalışmaya devam dedi.
 
 
Editör: TE Bilisim