AK PARTİ ANTALYA MİLLETVEKİLİ ATAY USLU’DAN KAŞ  ZİYARETİ
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kaş’ı ziyaret etti.
AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu: Kar küreme ve tuzlama çalışmalarına  aralıksız devam eden Kaş Belediyemizin ekiplerine kolaylıklar diledik…”
TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu Kaş ve Demre ilçelerinde ziyaretlerde bulundu. 
KAR SAYESİNDE BEREKETLİ BİR YIL BEKLİYORUZ. 
Kaş ve Demre ilçelerini ziyaret eden Atay Uslu ilk olarak kar yağışının etkin olduğu Kaş ilçesinde belediyenin kar küreme çalışmalarına katılarak belediye ekiplerine kolaylıklar diledi, ardında Kaş Belediye Başkanı ve Kaş kaymakamını ziyaret etti.
Atay Uslu Pınarbaşı Köyünde kar çalışmalarını takip etti, köylülerin çayını içti ve şunları ifade etti: “Kaş’ın hemen 1-2 km yakınına kadar yağması göstertiyor ki, ‘Bu Kar yağışları dayesinde kârlı bir yıl geçireceğiz, bereketli bir sezon geçireceğiz. “
KAŞIMIZA GÖZÜMÜZ GİBİ BAKIYORUZ.
Milletvekili Atay Uslu Kaş’da yapım süreçleri devam eden Anaokulları, Bil-SEM, Hükümet Konağı, Emniyet Binası, Yollar, Baraj, Restorasyonlar, Semt sahaları, Bisiklet yolları, Patara çalışmaları, Hayvan Barınağı, Kültür merkezi, Meydan düzenlemeleri, Kreş, Semt sahaları, Pazar yerleri, Sıfır Atık, Millet Bahçesi, Sahil ve panayır alanları projeleri konusunda istişarelerde bulundu.
Milletvekili Atay Uslu şunları ifade etti: “Her açıdan Kaş’a ve Antalyaya hizmetlerimiz, yatırımlarımız devam ediyor. Gerek Hükümetimiz ile merkezi yatırımları, gerek Kaş Belediye Başkanımız Mutlu Ulutaş örnek belediyecilik hizmetleri ile yerel yatırımları Kaş İlçemizin her karışına götürmeye devam ediyoruz.  Bizim siyasetimiz eser siyaseti. İşte Kaş yatırımlarımız, çalışmalarımız eser siyaseti anlayışımızın bir kez daha tezahürüdür. Her daim Kaşlı hemşerimizin, Antalyamızın  emrindeyiz. Kaşımıza gözümüz gibi bakıyoruz, bakmaya devam edeceğiz. Kaş bu dönemde de önemli eserler kazanıyor.  Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Hükümetimize teşekkür ediyoruz. Yatırım, proje eserler için Kaş’ın bir evladı olarak  Sn Dışişler Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’na, Milletvekili arkadaşlarımıza, İl Başkanımıza ve teşkilatımıza da çok teşekkür ederiz.”
 
 
Editör: TE Bilisim