Kaş Belediyesi tarafından Sütleğen Mahallesi'nde iftar programı düzenlendi.

   Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kaş Belediyesi’nin Kaş İlçesi’ne bağlı Sütleğen Mahallesi’nde verdiği iftar yemeğine katıldı. Uslu, yemekte yaptığı konuşmada; Türkiye’nin 24 Haziran seçimlerinden sonra Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçeceğini ve bu sistemle Türkiye’nin şaha kalkacağını söyledi. Kaş İlçesi Belediyesi’nce Sütleğen Mahallesi’nde verilen iftar yemeğine, Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Ak Parti Antalya Milletvekili adayı Canberk Çetin, Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren,  Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak, Sütleğen Mahallesi Muhtarı Mesut Uçar’ın da aralarında yer  aldığı yaklaşık 500 kişi katıldı.
   Yemek duasını okuyan Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer yaptığı konuşmada”Ramazan Ayı dostluğun, kardeşliğin, dayanışmanın, hoşgörünün, bir araya gelmenin, paylaşmanın yüceldiği bir aydır. Bu akşam bir arayız. Soframızı birlikte paylaştık” dedi.

   Yemekte bir konuşma yapan Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu ise yaptığı konuşmada”Böyle bir arada bulunmanın,  aynı sofrayı paylaşmanın önemine dikkat çekerek, “Bizim milletimizi, medeniyetimizi ayakta tutan bu birlik ve beraberliğimiz, geleneğimiz, göreneğimizdir”.  24 Haziran’da Türkiye’de çok önemli bir seçimin yapılacağını belirten Uslu konuşmasına”Her seçim önemlidir, ama bu seçim hepsinden önemlidir. Bu seçimde Türkiye, yeni hükümet sistemine geçecek. Bu sistemle Türkiye bundan sonra hızı kesilemez, durdurulamaz bir sürece girecek. Kısacası Türkiye şaha kalkacak. Türkiye’nin şahlanışa geçmemesi için üzerimizde sürekli oyunlar oynanıyor, engeller çıkarılıyor. Tayyip Erdoğan parti kurdu, kapatmaya kalktılar. Ardından gezi olaylarını kurguladılar. 17 – 25 Aralık seneryosunu kurguladılar, 15 Temmuz hain darbe girişimi karşımıza çıktı. Bunların hepsinin üstesinden milletimizin desteği geldik. Yeni bir sürece girdik. Bu süreçte sizden daha güçlü destek bekliyoruz. MHP ile ittifak kurduk. Kurduğumuz ittifak yerli ve milli ittifaktır. Bu vatanın, milletin ve bayrağın ittifakını kurduk. Karşımızda kurulan ittifakın tek derdi var. Tayyip Erdoğan’ı indirmek. Böyle bir dert olabilir mi? hepimizin derdi millete hizmet olmalı. Karşımızdaki ittifakın derdi hizmet değil. Kendisinin Kaşlı olduğunu belirten Uslu; sizden çok güçlü bir destek istiyorum. Bana ne kadar çok destek verirseniz, benim sesimde o kadar çok güçlü çıkar. Bu bölgeye yapılacak yatırımları da o kadar çok güçlü savunurum “dedi.
  
 
Editör: TE Bilisim