Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu 23 Nisan TBMM’nin açılışının 98. Yıldönümü ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Milletvekili Atay Uslu mesajında şunları ifade etti; “Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin açılışının 98’inci yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir gururla kutluyoruz. Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir şiarıyla çıkılan yolda, ecdadımız vatanımız, bayrağımız için büyük mücadeleler vermiş, bağımsızlığına ve özgürlüğüne sahip çıkmıştır.

Milli egemenlik Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Başkanlığında 23 Nisan 1920'de açılan ilk meclis ile tescillenmiştir. Bu çok anlamlı tarih çocuklarımıza Bayram olarak hediye edilmiştir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleceğimizin teminatı çocuklarımıza verdiğimiz önemin bir göstergesidir. Dünya üzerinde çocuk bayramı kutlayan tek ülke olan Türkiye’nin tarihinde insan sevgisini ve kardeşliği hayat felsefesi haline getirdiğinin örneklerinden biridir.
Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın dünyanın her köşesinden gelen çocukların da katımıyla bir şenlik olarak kutlanıyor olması da çok anlamlıdır.

ÇOCUKLARIMIZ HEP GÜLSÜN...

Çalışmalarımız, gayretimiz ve hedefimiz Çocuklarımız hep gülsün, hep mutlu olsun. Amacımız, çocuklarımızın barış, huzur ve kardeşlik dolu bir dünya hayallerini gerçekleştirebilmektir.

Çocuklarımızın gülen yüzü, gözlerindeki ışık, umutları ve hayalleri bizlere güç vermektedir.

Bu duygularla çocuklarımıza armağan edilen ve mili iradenin her şeyin önünde olduğunun ifade edildiği bu anlamlı günde, başta Cumhuriyetimizin ve Türkiye Büyük Millet Meclisimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi, minnet ve şükranla anıyorum. 23 Nisan'ın Dünyanın bütün çocuklarına barış ve mutluluk getirmesi temennisiyle çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyorum...
 
 
Editör: TE Bilisim