AK PARTİ KAŞ İLÇE KONGRESİNE DAVET
AK Parti Kaş İlçe Kongresi 26 Eylül cumartesi günü saat 11:00’de yapılacak. AK Parti Kaş İlçe Başkanı Hüseyin Aksak, bu büyük demokrasi şölenine tüm vatandaşları davet etti.
AK Parti Kaş İlçe Başkanı Hüseyin Aksak, 26 Eylül Cumartesi günü saat:00’de yapılacak olan 7’nci olağan Ak Parti Kaş İlçe kongresiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “AK Parti siyasi hayatına başladığı 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren aziz milletimize vaat ettiği demokratikleşme, refah, kalkınma, lider ülke olma, büyük medeniyetimizi geleceğe taşıma yolunda başarı hikayesini bir destanı olarak hizmet yürüyüşüne devam ediyor. AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve bu büyük davaya inanmış kadrolarıyla birlikte yüzyılımızın ilk 15 yılında kimsenin hayal bile edemediği atılımlar gerçekleştirilmiştir. AK Parti teşkilatlarında kongre süreçleri devam ediyor. Kongreler yenilenmektir, tazelenmektir, gücümüze güç katmaktır. AK Parti kongreleri her zaman çok güçlü ve geniş katılımlı olmuştur. Partimize halkımızın teveccühü ve güveni artarak devam etmektedir. 26 Eylül cumartesi günü saat 11:00’de Kaş Akçagerme Plajı Sosyal Tesisleri açık alanda Kaş İlçe Ak Parti 7’nci olağan Kongremizi inşallah gerçekleştireceğiz. Bu heyecana, bu coşkuya, bu büyük demokrasi şölenimize tüm Kaşlı hemşehrilerimizi davet ediyoruz”dedi.
AK PARTİ KAŞ İLÇE BAŞKANLIĞI KONGRESİ 26 EYLÜL CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK
Kaş AK Parti İlçe Başkanlığı Kongresi 26 Eylül Cumartesi günü saat 11:00’de Kaş Akçagerme Plajı Sosyal Tesislerinde açık alanda yapılacak. Mevcut Başkan Hüseyin Aksak’ın yürüttüğü 7. olağan kongrede ilçe başkanlığı, ilçe yönetim kurulu, il delegeleri yeniden seçilecek. Salgın hastalık ve pandemi nedeniyle seçim öncesinde olağan tedbirlerin alınacağı kongrede  İçişleri Bakanlığının genelgeside dikkate alınarak  maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarının uyulacağı ve kongreye geleceklerin maske takmalarının zorunlu olduğu ve girişte maske dağıtılacağı gerekli muayelerin yapılacağı belirtildi. AK Parti Kaş İlçe Başkanı Hüseyin Aksak yaptığı konuşmada”AK Parti İlçe teşkilatı olarak güzel bir kongre ortamı yaşayacağız. Halkımıza ve Kaşımıza layik olmaya çalıştık. Bundan sonra bayrağı genç nesillere teslim edeceğiz. Pandemi nedeniyle  İçişleri Bakanlığımızın genelgesine uyarak Kaş Akçagerme Plajı Sosyal Tesisleri açık havada, açık alanda 7’nci olağan kongremizi yapacağız. Kongrede gelenlerin sosyal mesafe kurallarına uymasını ve maske takmalarını bekliyoruz”dedi.
 
Editör: TE Bilisim