Kaş Belediye Başkanı Ulutaş: Yeniden Başkanlığa Seçilen İbrahim Ethem Taş Başkanımızı Kutluyorum
AK Parti Antalya İl Kongesine Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş İlçe Başkanı Okay Bilgin Kaş İlçe teşkilatı, AK Partili Kaş Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Ak Parti Antalya İl Kongresine katılan Kaş İlçe teşkilatı kongreye damga vurdu. Açılan pankartlar ve Ak Partili Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, İlçe Başkanı Okay Bilgin, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer kongreye katılan bakanlar, milletvekilleri ve il başkanıyla görüşmeler yaptılar.
Kaş Belediye Başkanı Ulutaş kongreyle ilgili olarak yaptığı konuşmada”Ak Parti  7. Olağan İl Kongremizi büyük bir coşku ve heyecanla gerçekleştirdik. İl Başkanlığına yeniden seçilen İbrahim Ethem Taş başkanımızı ve Yönetim Kurulu Üyelerini tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum”dedi.
AK PARTİ ANTALYA’DA İBRAHİM TAŞ YENİDEN SECİLDİ
Ak Parti 7. olağan Kongresi gerçekleştirildi. Mevcut il başkanı İbrahim Ethem Taş yeniden seçildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferansla bağlandığı kongre, Antalya Spor Salonunda düzenlendi. Tek listenin yer aldığı kongrede, partinin mevcut il başkanı İbrahim Ethem Taş  yeniden seçildi. Taş, yaptığı konuşmada esas hizmet yolculuğunun 2023 ten sonra başlayacağını, yola emin adımlarla devam ettiklerini belitti.
 
 
 
Editör: TE Bilisim