Ansan’dan Kaş’ta Cumhuriyet Resim Sergisi

ANSAN tarafından Kaş Kültür Evi’nde Cumhuriyet Sergisi açıldı. Sergiye birçok ressam katılım gösterdi.

Antalya Sanatçılar Derneği (ANSAN) tarafından Kaş Kültür Evi’nde Cumhuriyet Resim Sergisi düzenlendi. Sergiye Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, ANSAN Başkanı Cahit Çakçıl ve birçok ressam katıldı. ANSAN Başkanı Çakçıl, bu serginin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olduğunu belirterek her tablonun da bayramla ilgili olmadığını çok çeşitlilik gösterdiğini dile getirdi. Otuz beş ressamın tablosuna yer verildiğini kaydeden
Cahit Çakçıl, emeği geçen sanatçı dostlarına teşekkür etti.

ANSAN üyesi Ressam Nur Ekmekçioğlu “Kaş’a ilk defa geliyorum. Tek kelimeyle muhteşem bir yer. Çok duygusal, çok romantik bir ilçe. Burada yaşayanların mutlu insanlar olduğunu düşünüyorum.” dedi. Kaş Kültür Evi’nin de eski bir bina olmasından kaynaklı yaşanmışlıkların samimi bir ortam yarattığını aktaran Ekmekçioğlu, Kaş’ın sanata verdiği değeri yakından gözlemlediğini ve takdir ettiğini söyledi.

Kendi atölyesinde yirmi yıldır resim yaptığını belirten Kerime Ünal ise şunları dile getirdi: “Sanatçı dostlarımla bir arada olmaktan dolayı mutluyum. Bu tarz birliktelikler bana enerji veriyor. Sanatçı sanatçıyı anlıyor.”
 
Editör: TE Bilisim