Kaş İlçesi'nde bu yıl ikinci kez düzenlenen Antiphellos Rallisi Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle sona erdi. 
Antalya’nın Kaş İlçesi’nde bu yıl ikinci kez gerçekleşen ve Antalya Offroad ve Motorsporları Kulübü tarafından düzenlenen Antipheloos Rallisi sona erdi.  Rally Antiphellos; Kaş Kaymakamlığı, Kaş Belediyesi ve Türkiye Cumhuriyeti Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle Antalya Road Kulübü tarafından bu yıl ikinci kez düzenlendi. Ödül törenine Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Kaş Emniyet Müdürü Orhan Tezcan,  İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Murat Erdoğan,  Kaş Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş, ilçe yöneticileri ve organizasyon temsilcileri ve birçok vatandaş katıldı. Kaş Cumhuriyet Meydanı’nda son bulan finiş etabı ile yarış tamamlandı. Dört gün süren ralliye 12 motosiklet ve 17 otomobil katıldı. İlk gün Kaş Cumhuriyet Meydanı’ndan start alan ralli de, yarışmacılar son üç günde Kaş’a bağlı Kasaba Mahallesi’nden başlayarak zor doğa koşullarında, dağlarda ve orman içlerinde yarıştı ve toplam 450 kilometre yol yaptı. Rallide ilk üç dereceye girenlere ödülleri Kaş Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle verildi. Dereceye girenlere birer şilt takdim edildi.
BaşkanKocaer: “Kaş’ın tanıtımına katkı sağladı”
Ödül töreninde konuşan Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer yaptığı konuşmada “Bu yıl ikinci kez düzenlenen Rally Antiphellos’a katılan yarışmacılar, dört gün boyunca ter döktüler. Kaş’ın dağını, doğasını, denizini, ormanını tanıdı. Kaş’ın güzelliklerini gördü. Çok keyifli parkurlarda yarıştılar. Kaş’ın tanıtımına önemli katkı sağladılar. Bu yarışın kazasız ve belasız şekilde bitmiş olması bizi ziyadesiyle mutlu etti. Katılan bütün yarışmacıları tebrik ediyorum. Rally Antphellos gelecek yıllarda da gelişerek daha yoğun katılımlarla devam edecek” dedi.
Dereceye giren sporcular
Yarışmalar sonunda rally motor dalında birinciliği Serkan Özdemir, ikinciliği Selçuk Bektaş, üçüncülüğü de Hüseyin Türkel aldı. Rally otomobil dalında birinciliği Mert Mecce - Hakan İsen, ikinciliği Mehmet Tüfekçioğlu – Tuvana Sayar, üçüncülüğü de Ahmet Tınkır – Ali Günbay ikilisi kazandı. Raid Genel Klasman da ise birinciliği Hüseyin Grit – Nevin Grit elde ederken, ikinciliği Mert Öztiryaki – Armağan Altun, üçüncülüğü ise Polat Tarık Çalılı – Ümit Erdal aldı.
 
 
Editör: TE Bilisim