Antalya’nın Kaş İlçesi CHP İlçe Başkanı Ulaş Akbaş’ın Kaş Belediye Başkanlığı’na aday adayı olmak için istifa etmesinin ardından boşalan CHP Kaş İlçe Başkanlığı’na Mehmet Vural Arıkan atandı.
    Görevine  başlayan yeni CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, CHP Kaş İlçe Yönetimi’nde örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcısı görevi olarak görev yapıyordu. Ulaş Akbaş’ın istifasının ardından tüzük gereği ve Kaş CHP İlçe Yönetimi’nin ortak kararı ile Mehmet Vural Arıkan Kaş CHP İlçe Başkanı oldu.
   35 yaşındaki yeni Kaş CHP İlçe Başkanı Arıkan, Kaş’a bağlı Kınık Mahallesi’nde doğdu. Kınık CHP Belde Gençlik Kolları Başkanlığı yaptı. 2014 yılından bu yanan CHP Kaş İlçe Yöneticisi olarak görev yaptı. Evli ve iki çocuk babası. Lise mezunu olan Arıkan, Kınık Mahallesi’nde seracılık yapıyor.
  Yeni CHP Kaş İlçe Başkanı Arıkan yaptığı konuşmada” Zor bir önemde görev aldığımın bilicindeyim. İlk olarak çalışma arkadaşlarımla birlikte bir çalışma proğramı oluşturacağım. Birleştirici, herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı için çalışacağım. Ardından CHP’nin Kaş Belediye Başkanı adayı belirlendikten sonra Kaş’ı, adayımızla, çalışma arkadaşlarımızla, diğer aday adaylarımızla kapı kapı dolaşacağız. Sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Kaş’a yeniden sosyal demokrat bir belediye başkanı seçeceğiz. Partimiz kimi Kaş Belediye Başkanı adayı yaparsa hep birlikte, adayımızın başarısı için çalışacağız” dedi.
 
 
Editör: TE Bilisim