Antalya’nın Kaş İlçesi Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Çalışkan Kaş Spor salonunda çalışmalarını sürdüren, genç güreşçileri ziyaret ederek bere, kaşkol ve tatlı ikram etti.
 
Çalışkan ziyaretinde Kaş İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Murat Erdoğan ve gençler ile sohbet etti. Başarılı çalışmalarından dolayı Spor Müdürü Osman Murat Erdoğan’ı kutlayan Çalışkan, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlayan sportif faaliyetlerin önemine dikkat çekerek; “ Ata sporumuz Güreş dalında Kaş’ımızı katıldıkları müsabakalarda başarı ile temsil eden sporcularımız için bizlerde üzerimize düşen görevi yaparak, gençlerimize her konuda destek olmayı sürdüreceğiz” dedi.
 
Kaş İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Osman Murat Erdoğan ise Başkan Ali Çalışkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek  “ Başkanımız Kaşlı güreşçilerimize bere ve kaşkol hediye ederek tatlı ikramında bulundular. Kaşımızı gittiği müsabakalarda en iyi şekilde temsil eden sporcularımıza malzeme desteği vereceklerini söyleyen başkanımıza sonsuz teşekkür ederiz.”dedi.
 
Editör: TE Bilisim