Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, İslamlar Mahallesi'nin Akbel Mevkiinde çıkan yangında mağdur olan aileleri ziyaret ederek acılarını paylaştı.
   Kaş İlçesi Belediye Başkanı Mutlu  Ulutaş, yangında evi yanan iki aileyi ziyaret etti.
  Antalya’nın Kaş İlçesi’ne bağlı İslamlar Mahallesi Akbel Mevkii’nde 8 Aralık Pazar günü bir evde belirlenemeyen nedenle çıkan ve yanındaki eve sıçrayan yangında can kaybı yaşanmazken,evlerde maddi hasar olan Fatma Solakoğlu Tüzer ve Mehmet Ali Kurubaş’a ait iki ev, içindeki eşyalarla birlikte yanarak kullanılmaz hale gelmişti. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Akbudak, Fen İşleri Müdürü Gülşah Günal’la birlikte evi yanan ve mağdur olan iki aileyi ziyaret etti. Başkan Ulutaş, iki aileye de geçmiş olsun diyerek, önce yanan evlerde inceleme yaptı. Ardından ailelerle bir araya geldi.
   Kaş belediyesi'nin yaptığı hizmetlerin yanında sosyal belediyecilik anlamında da çalışmalarını sürdürdüğünü söyleyen Başkan Ulutaş yaptığı konuşmada“Sizleri öncelikle birer konteynar eve yerleştirebiliriz. Eşya yardımı yapabiliriz. Ev yapacağınız zaman gerekli desteği veririz dedi. Her iki aileninde şu anda büyüklerimizin evine yerleştik. Öncelikle ne yapacağımıza, yeni evimizi nereye yapacağımıza karar vermemiz gerekiyor demesi üzerine; ev yağpacağınız yeri belirleyince tekrar görüşelim. Biz sizin yaranızı sarmak için her türlü yardıma hazırız. Belediyenin olanakları ölücüsünde, yapı malzemesi, ev eşyası katkısı sağlayalım. Bu süreçte de yapacağımız bir şey varsa ona da hazırız İyi günde de kötü günde de her zaman vatandaşlarımızın yanındayız. Yangında zarar gören ailelere geçmiş olsun “dedi.
Editör: TE Bilisim