Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Elmalı, Demre, Finike ve Kumluca belediye başkanlarına hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.
Kaş Belediye Başkanı AK Parti'li Mutlu Ulutaş, Batı Antalya'da yeni seçilen Elmalı Belediye Başkanı İYİ Partili Halil Öztürk, Kumluca Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Köleoğlu, Finike Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Geyikçi ve Demre Belediye Başkanı İYİ Parti'li Okan Kocakaya'yı ziyaret etti. Başkan Ulutaş, ziyaretinde Başkan Kocakaya'ya, Kaş'ın yerel ürünlerinden hediye etti. Başkan Kocakaya ise konuğuna plaket takdim etti.
Başkan Ulutaş yaptığı açıklamada, "Batı Antalya'daki yeni seçilen ilçe belediye başkanlarımızı sıra ile ziyaret ederek, seçim başarılarını kutladım. En son ziyaretimi en yakın ve iç içe olduğumuz ilçe olduğu için Demre'ye yapıyorum. Kaş ve Demre iç içe girmiş iki ilçe. Pek çok Kaşlı vatandaşımız Demre'de yaşıyor. Kaş'ın Gömbe Yaylası'nın yaz nüfusunun yarıdan fazlası Demreli. Sorunlarımız ortak. Bu nedenle sorunların çözümünde işbirliği yapmamızın faydasına inanıyorum. Ben iyi günde kötü günde Kaş olarak yanınızda olacağım" dedi.
Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya da "Görüşlerinize aynen katılıyorum. Birlikte çalışmaktan, işbirliği içinde olmaktan her zaman onur duyacağım. Amacımız vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm üretmekse, neden birlikte çalışmayalım. İyi günde, kötü günde birlikte olacağız. Her alanda işbirliği yapacağız. Bundan şüpheniz olmasın. Farklı partilerden olmak işbirliğinin önünde engel değil. Ben buna inanıyorum" dedi.
 
Editör: TE Bilisim