KAŞ BELEDİYESİ PAZARA DEZENFEKTAN TÜNELİ KURDU PAZARCILARA VE VATANDAŞLARA ELDİVEN VE MASKE DAĞITTI
 Antalya’nın Kaş İlçesi’nde bir koronavirüs tedbirleri nedeniyle, Kaş İlçesi’nde her hafta Cuma günü kurulan pazarda Kaş Belediye ekipleri tarafından çok sıkı önlemler alındı. Cuma Pazarı yerinin etrafı bariyerlerle çevrildi. Pazara giriş ve çıkışlar birer kapıdan yapıldı. Pazarın girişine dezenfektan tüneli kuruldu.
 Kaş Belediyesi tarafından Cuma Pazar yerinde çok sıkı önlemler alındı. Pazara giriş tek kapıdan yapıldı. Belediye görevlileri tarafından maskesi olmayanlara, belediye tarafından ücretsiz maske ve eldiven verildi. Ardından pazara gelen herkes, dezenfektan tünelinden geçirildi. Dezenfektan tünelinden çıkan kişi, ellerini dezenfekte etti. Pazarda zabıta ekipleri, sosyal mesafe kuralına uyulması için herkesi uyardı. Çıkış ayrı bir kapıdan yaptırıldı. Pazardan çıkan herkesin elini dezenfekte etmesi sağlandı.
  Kaş Belediye Başkanı  Mutlu Ulutaş yaptığı açıklamada”Koronavirüs salgını nedeniyle aldığımız önlemleri en üstü seviyeye çıkardık. Hemşerilerimden tek isteğimiz kurallara uymaları. Bu hastalığın tek tedavisi, bilim insanlarının önerdiği kurallara uymak. Kaşlı hemşerilerimize bir kez daha sesleniyorum.  Kendiniz için, çocuklarınız için, çevreniz, ilçeniz, ülkemiz ve insanlık için ne olur kurallara uyun” dedi.
 
 
Editör: TE Bilisim