HAMALLIK YAPAN AKGÜL KIZ KARDEŞİ İÇİN YARDIM İSTEDİ
Antalya'nın Kaş ilçesinde hamallık yapan Adnan Akgül (27), geçirdiği ameliyatlar sonrası beyninde sıvı birikmesi olan ve yeniden ameliyat olması gereken kız kardeşi Yazbahar Akgül (12) için yardım istedi.
Kaş'a bağlı Patara Mahallesi'nde yaşamını sürdüren Yazbahar Akgül, 2016 ve 2018 yıllarında Ankara'da iki kez beyin tümörü ameliyatı geçirdi. Bu ameliyatların ardından beyninde sıvı birikmesi meydana gelen Yazbahar Akgül'ün bu yüzden üçüncü bir ameliyat geçirmesi gerekti. Ancak yaşı gereği 2022 yılının ağustos ayında ameliyat edilebilecek Yazbahar Akgül'ün bu süre içinde ilaç tedavisine başlandı.
Toptancı hallerde hamallık yapan ağabey Adnan Akgül ise Yazbahar'ı yaşatabilmek için mücadele ediyor. 5 yaşındaki oğlu Azad, 6 yaşındaki kızı İnci, eşi, anne ve babası ile yaşamını sürdüren Adnan Akgül, kız kardeşi için kendilerine yardım eli uzanmasını beklediklerini söyledi. Kendisinin epilepsi hastası olduğunu, babasının ise KOAH rahatsızlığı bulunduğunu aktaran Adnan Akgül, "Kardeşim şu anda Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyor. Her ay bir iğne yapılması gerekiyor. İğne fiyatının yüzde 80'ini devletimiz karşılıyor. Yüzde 20'sini kendimizin ödemesi gerekiyor. Bunu ödeyecek gücümüz yok. Kendim epilepsi hastasıyım. Babam KOAH hastası. Tam bir yaşam savaşı veriyorum. Şu an hamallık yapıyorum. Tek umudum kardeşim için uzanacak yardım eli veya yardım elleri. Para değil, bu aşının katkı payını karşılayacak yardımsever elleri arıyorum. Söz konusu 12 yaşındaki bir genç kızın yaşamı. Kardeşimi çok seviyorum. Onu kaybetmek istemiyoruz. O yüreği pırıl pırıl bir kız. O ailemizi hayata bağlayan çok önemli bir dalımız. Bu dalımızın kırılmasını, yaşamdan kopmasını istemiyoruz. Bize destek verecek, yardım edecek hayırseverleri arıyoruz.  2 kez beyin tümörü ameliyatı olan kız kardeşim Yazbahar Akgül’e yardım etmek isteyenler acil gerekli olan aşısını almak isteyenler 0539 713 78 37 numaralı cep telefonumla bize ulaşabilirler.  " dedi.
Editör: TE Bilisim