MİLLETVEKİLİ USLU KAŞ YATIRIMLARINI DEĞERLENDİRDİ. 
Ak Parti Milletvekili Atay Uslu ve Kaş belediye başkanı Mutlu Ulutaş projeleri masaya yatırdılar. 
TBMM Akdeniz-PA Türk Grubu Başkanı ve Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ve Belediye Birim müdürleri ile toplantı yaparak, Kaş'a kazandırılması planlanan proje ve yatırımları değerlendirdiler. 
BORÇ EDEBİYATI İLE ANTALYA'NIN 2 YILINI HEBA EDECEKLER 
Ak Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu; yapmış olduğu açıklamada; "Kaş Belediye Başkanımız ve Müdürlerimizle sosyal, sanatsal, kültürel, mekansal, tarım ve turizm projelerimizi istişare ettik. Butik Turizmden, Organik Tarıma,  Likya'dan, Yörük Kültürüne, Sahilden, Yaylaya Kaş'a önemli hizmetler için çalışıyoruz. Seçimin ertesi günü çalışmaya başladık. "
ANTALYA'YA 2 YIL YATIRIM YAPMAMAK, ŞEHRE KÖTÜLÜKTÜR.
Milletvekili Uslu muhalefete mensup bazı belediye başkanlarının açıklamalarını da eleştirerek şöyle devam etti: "Şimdi görüyorum bazı muhalefet Belediye Başkanları borç edebiyatı ile ihalesi yapılmış yatırımları iptal ediyorlar, hatta 2021'e kadar yatırım yapmayacaklarını ve 2021'de yatırımlara başlayacaklarını, bu kararı da da bir marifet gibi  ifade ediyorlar. Bu nasıl bir marifet. Antalya'nın 2 yılını heba ediyorlar. Antalya canlı ve hızlı büyüyen bir şehir. Bir dakika bekleyecek vaktimiz yok, 2 yıl yatırım yapmamak bu şehre kötülüktür, şehri geri götürmektir." 
BAŞKAN MUTLU ULUTAŞ: SÖZ VERDİK YERİNE GETİRİYORUZ. 
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş'da seçim vaatlerini yerine getirmek ve Kaş'ın ihtiyaçlarını gidermek için çok hızlı çalıştıklarını ifade ederek: "Söz verdik ve yerine getiriyoruz. Seçildikten hemen sonra çalışmaya başladık.  Gerek hükümetimizin destekleri  gerek belediyenizin kaynakları ile güzel hizmetler sunacağız. İş makinesi  kapasitemizi büyüttük, hem kırsalda hem de merkez de çalışıyoruz. Yol'dan altyapıya, otoparktan sanayi sitesine, kültürden turizme, tarımdan ticarete kadar her alanda Kaş'a yatırımlarımız olacak."
Antalya Milletvekili Atay Uslu daha sonra Kaymakam ve İlçe müdürleri ile istişarelerde bulunup sağlıktan eğitime kadar merkezi idare alanındaki hizmet ve projelerde istişare edildi.
 
 
Editör: TE Bilisim