CHP Kaş İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen kampanya kapsamında toplanan 5 ton yaş sebze, ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Antalya'ya gönderildi.
CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan ve ilçe yöneticileri, koronavirüs salgınına karşı yardımlaşma ve dayanışmayı artırmak için kampanya düzenledi. Arıkan ve ilçe yöneticileri, Kınık, Çavdır, Ova, Yeşilköy, Kasaba, Palamut ve Çayköy mahallelerindeki üreticileri, tüccarları ve komisyoncuları dolaşarak, kampanyaya katkı istedi. Kampanya çerçevesinde domates, biber, salatalık ve maruldan oluşan 5 ton sebze toplandı. Sebzeler, ilçe yöneticileri ve yardımseverler tarafından bir araya getirildikten sonra bir kamyona yüklendi ve CHP Antalya İl Başkanlığı'na gönderildi. CHP İl Başkanı Nusret Bayar da sebzeleri, Kepez'de ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz'a teslim etti.
CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, "Ülkemiz ve dünyamız, koronavirüs salgını nedeniyle zor günler yaşıyor. Gün birlik ve dayanışma günüdür. Bu zor günleri dayanışma, yardımlaşma ve işbirliğiyle aşacağız. Bu inançla başlattığımız kampanyaya katkı sağlayan Kaş'ın güzel yürekli komisyoncularına, tüccarlarına ve her koşulda üreten, çalışan çiftçilerine teşekkür ediyoruz. Topladığımız 5 ton yaş sebzeyi, Antalya'nın en büyük ilçesi olan, ihtiyaç sahibinin daha çok olduğunu düşündüğümüz Kepez ilçesine gönderdik. Bu zor günlerin aşılmasına, bir kum tanesi kadar katkı sağladıksa kendimizi mutlu sayarız" dedi.
Editör: TE Bilisim