CHP’YE YENİ ADAY ADAYI TEVFİK TANER OLDU
 
Antalya’nın Kaş İlçesi’ne bağlı Ova Mahallesi eski Belediye Başkanı Tevfik Taner, CHP’ye katıldı. Taner, CHP’den Kaş Belediye Başkanlığına aday adayı oldu.
 
Kaş’a bağlı eski Ova Belediye Başkanı Tevfik Taner, yaklaşık bir yıl önce üyesi olduğu MHP’den istifa etmişti. Yaklaşık bir yıla yakın bağımsız kalan Taner, Kaş İlçesi’nde CHP’ye üye oldu. Evli ve dört çocuk babası 47 yaşındaki Taner, üyeliğinin CHP Genel Merkezi tarafından onaylanmasının ardından CHP Kaş İlçe Örgütü’ne gelerek CHP’den Kaş Belediye Başkanlığı için aday adayı oldu.
2004- 2009 yılları arasında Kaş’a bağlı Ova Mahallesi Muhtarlığı, 2009 – 2014 yılları arasında DYP’den Ova Belediye Başkanlığı yapan ve 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Kaş Belediye Başkanı Adayı olan yaklaşık bir yıl önce de MHP’den istifa eden Tevfi Taner, aday adaylığı dosyasını CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan’a teslim etti. Taner, CHP’den Kaş Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvuran altıncı aday adayı oldu. Daha önce CHP’den Kaş Belediye Başkanlığı için mali müşavir Hayri Süt, eczacı Yusuf Ulaş Akçay, iş insanı Erkan Demirci, ilçe başkanlığından istifa eden Ulaş akbaş, iş adamı ve kuyumcu Soydan Çoban ve avukat Mustafa Yalçınkaya başvurmuştu.
 
“Var gücümle çalışacağım”
 
Aday adaylığı başvurusunda bir konuşma yapan Tevfik Taner; “Ülkemiz her alanda zor günler geçiriyor. Hayalle yönetiliyor.  Ülkenin sigortası olarak CHP’yi gördüğüm için, bir nefer olarak CHP’ye katıldım. Bilgimi, birikimimi ve tecrübemi CHP çatısı altında Kaşlılara hizmet olarak vermek istiyorum. Altıncı aday adayı oldum. Ben aday olursam Kaş’a yeniden bir CHP’li başkan olmak için var gücümle çalışacağım. Başka bir arkadaşım olursa da onun başarısı için çalışacağım. CHP Genel Merkezi’nin aday ataması konusundaki kararına saygılı olacağım” dedi.
 
“Tevfik Taner partimize güç verdi”
 
   CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan da yaptığı konuşmada şunlara değindi: “Tevfik Taner tecrübeli bir politikacı. CHP’ye katılması, partimize güç verdi. Altıncı aday adayımız oldu. Bir nefer olarak CHP’deyim diyerek, ülkenin sigortası olarak CHP’yi görüyorum diyerek bizi ve partimizi onurlandırdı. Aramıza hoş geldin diyorum”
 
Editör: TE Bilisim