DEMRE VE KAŞ'TA BAYRAM COŞKUSU 
Antalya Büyükşehir Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu Demre ve Kaş ilçelerinde cadde ve meydanlara taşıdı. Demre ve Kaş'ta düzenlenen mobil konserler vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası, mobil TIR üstünde Demre ve Kaş'ta konserler verdi. Büyükşehir Bando ve Orkestrası, Demre'deki konserine Taşdibi Plajı'nda başladı. Ardından Büyükkum Mahallesi, Ertuğrul Günay Caddesi, Cumhuriyet Meydanı, Alakent Caddesi ve Noel Baba Caddesi'nden geçerek Noel Baba Meydanı'na geldi. Meydanda bulunanlara Türk bayrağı dağıtıldı. Caddelerde ve meydanda Şef İbrahim Yılmaz yönetimindeki 10 kişilik bando ve orkestra İzmir Marşı, Gençlik Marşı, Onuncu Yıl Marşı, Kuvayı Milliye Marşı, Gölcük Marşı'nı çaldı. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Bando ve Orkestrası, Demre konserlerinin ardından Kaş'a geçti. Kaş girişinden itibaren marşlar çalan orkestra ve bando, Kaş Yat Limanı'na geldi. Burada marşlar çalarak, Kaşlılara ve Kaş'ta tatil yapanlara 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu yaşattı. Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Demre ve Kaş'ta ana caddeler, dev Atatürk posterleri ve Türk bayrakları ile donatıldı.
Bando ve Orkestra bugün de Elmalı ve Korkuteli ilçelerinde konser verecek.
Editör: TE Bilisim