Diş Hekimi Kutlay: Sedasyon yöntemi ile acısız diş tedavisi yöntemi yapılacak

Kaş’ın yeni Diş Hekimi Dt. Mehmet Ali Kutlay hizmet ofisini açtı
Kaş’a üç ay önce eşiyle tatil için gelen ve Kaş’a aşık olduklarını söyleyen Diş Hekimi Dt. Mehmet Ali Kutlay, işini ve ailesini radikal bir kararla Kaş’a taşıdı. Yeni ofisinde hizmete başlayan Kutlay, “Kaş’a değer katmak istiyoruz” dedi.
Fransa’da doğan 33 yaşındaki Diş Hekimi Dt. Mehmet Ali Kutlay, 1991 yılında ailesiyle beraber Fransa’dan Alanya’ya göç etti. İlk ve ortaokul eğitimini Alanya’da sürdüren Kutlay, Konya Selçuk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden mezun oldu. Sekiz yıl boyunca Alanya’da diş hekimliği yapan Mehmet Ali Kutlay, 2015 yılında eşiyle beraber tatil yapmak için Kaş’a geldiğini ve buraya hayran kaldıklarını belirterek Kaş’a taşınma süreçlerini Kaş Aydın Haber’e anlattı.
“Çok cesur bir karar aldık”
Diş hekimi, yeni hizmet ofisinin açılışını geçtiğimiz gün gerçekleştirdi. Açılışa Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan, Kaş Turizm Müdürü Mustafa Aydın’ın yanı sıra birçok esnaf ve vatandaş katıldı. Diş Hekimi Mehmet Ali Kutlay, “Kaş’a taşınma kararını verdiğimizde burada iki tane değerli diş hekiminin olduğunu ama bu sayının Kaş için yeterli olmadığını gördük.” dedi. Üç ay önce Kaş’a taşınan ve geçtiğimiz gün yeni ofisini hizmete açan Mehmet Ali Kutlay, Kaş halkının ofisin açılma sürecinde kendilerine çok yardımcı olduğunu ifade ederek herkese teşekkür etti. Hekim Kutlay, sözlerini şöyle sürdürdü: “İnsanlar çoğunlukla 60 yaşına gelip emekli olduğunda buralara taşınma karar alır. Biz ise ‘niye o kadar bekleyelim ki?’ dedik ve çok cesur bir karar alarak Alanya’dan buraya taşındık.”
Sedasyon yöntemi ile acısız diş tedavisi yöntemi yapılacak
Hedeflerinin Kaş’a bir değer katmak olduğunu aktaran Mehmet Ali Kutlay, insanlara ve özellikle isteyen çocuklu aileler için sedasyon yöntemi uygulayacaklarını ve bu yöntem sayesinde uyutulan çocukların ağrısız ve sancısız diş tedavisi göreceklerini dile getirdi.
 
Editör: TE Bilisim