KAŞ’TA İSTİFA EDEN DP’Lİ MECLİS ÜYELERİ İYİ PARTİ’YEW GEÇTİLER
   Kaş Belediye Meclisi’nin Demokrat Parti’li (DP) üyeleri istifa etti.
  Antalya’nın Kaş İlçesi’nde 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde, Demokrat Parti listesinden Kaş Belediye Meclisi üyesi seçilen iki üye, DP’den istifa ederek İYİ Parti’ye katıldı. İki katılımla İYİ Parti’nin Kaş Belediye Meclisi’ndeki üye sayısı 3’e çıktı. DP’nin üyesi kalmadı. 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan yerel seçimler öncesinde İYİ Parti’nde Kaş Belediye Meclisi üyesi olan iş insanı Şükrü Koçak ve İYİ parti Kaş İlçe Yönetim Kurulu üyesi olan turizmci Abdullah Hamarat partilerinden istifa ederek DP’ye katılmıştı. Erol Demirhan’ın Kaş Belediye Başkanı adayı olduğu DP listesinden Koçak ve Hamarat Kaş Belediye Meclisi üyesi seçilmişti. Kaş Belediye Meclisi üyesi olan Şükrü Koçak ve Abdullah Hamarat, Kemer’de İYİ Parti tarafından düzenlenen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in katıldığı Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katılarak, Genel Başkan Akşener’in onayı ve imzası ile eski yuvalarına geri döndüler.
Tekrar DP’den istifa ederek İYİ Parti’ye dönene iki üye adına konuşan Şükrü Koçak yaptığı açıklamada”İkimizde yerel seçimler öncesi İYİ Parti’den istifa ederek yerel seçimlerde DP listesinde yer aldık. Yerel seçimlerden bu yana İYİ Partili arkadaşlarımız, yol arkadaşlarımız İyi Parti’ye dönmemiz için baskı yapıyordu. Sokakta partiye dönün baskısı altında idik. Sayın Genel Başkanımız Merak Akşener’in onayı ve imzası ile yuvamıza geri döndük. Çok mutluyuz” dedi.
  Şükrü  Koçak ve Abdullah Hamarat’ın İYİ Parti’ye katılması ile, Kaş Belediye Meclisi’nde İyi Parti’nin üye sayısı 3’e yükseldi. DP’nin üyesi kalmadı. Kaş Belediye Meclisi’nde Ak Parti’nin 11, CHP’nin 8, MHP’nin 3 üyesi bulunuyor.
   
 
Editör: TE Bilisim