Antalya'nın Finike ilçesinde bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek Uluslararası Finike Portakal Festivali programı belirlendi.

Finike'de bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek Uluslararası Finike Portakal Festivali hazırlıkları devam ediyor. İlçeyi simgeleyen figürlerin yer aldığı portakalla süslenmiş heykellerin yer alacağı Finike Portakal Festivali 27 Haziran tarihinde kortej yürüyüşü ve resmi açılış töreniyle başlayacak.

Resmi açılış sonrası Funda Arar konseriyle devam edecek festival programının ikinci gününde Cengiz Kurtoğlu ve Hakan Altun birlikte sahneye çıkarak düet yapacak. 28 Haziran'da Türk pop müzik sanatçısı Derya Uluğ, 30 Haziran'da oyun havalarının sevilen ismi Oğuz Yılmaz, İç Anadolulular Gecesi'nde sevenleriyle birlikte olacak. Festivalin son gününde ise Serdar Ortaç, Finikeli hayranlarıyla buluşacak. Festival de ayrıca portakallı yemek sunumu ve yarışması yapılacak.

Finike Belediye Başkanı Kaan Osman Sarıoğlu, "Finike bilindiği üzere bir narenciye memleketi. Portakalımızın kalitesini dünyaya duyurmak istiyoruz. Ayrıca yorucu gecen sezon sonrası hemşehrilerimizin stres atmaları için çeşitli konser ve etkinliklerle süslediğimiz festivalimize tüm halkımız davetlidir" dedi.

(DHA)
 
Editör: TE Bilisim