KAŞ’TA ŞEHİTLERİ ANMA VE GAZİLER GÜNÜ SADE TÖRENLEKUTLANDI
 19 Eylül Gaziler Günü Antalya’nın Kaş İlçesi’nde sade törenle kutlandı. Kaş’taki Gaziler Günü kutlama töreni Kaş İlçe Cumhuriyet Meydanı’nda yapıldı.
   TBMM’nin Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik ünvanı ve Mareşallık  rutbesi verilmesinin 99’uncu yıldönümü ve Gaziler Günü kutlamalarına Kaş Kaymakamı Şaban Arda Yazıcı, Garnizon Komutanı Deniz Binbaşı Serdar Yıldırım, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Erol, Emniyet Müdürü Volkan Cansever,Hava Radar Komutanı Yüzbaşı Muhammet Hakan Erkuş, gaziler, şehit aile yakınları,  resmi daire amirleri, müdürleri, siyasi parti ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı.
   Cumhuriyet Meydanı’ndaki tören Atatürk Anıtına Kaş İlçe Kaymakamlığı, Kaş İlçe Garnizon Komutanlığı ve Kaş Belediye Başkanlığı çelenklerin konulması ile başladı. Ardından Ulu Önder Atatürk ve Şehitlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşu yapıldı. Hep birlikte İstiklal Marşı okundu. Bir dakikalık saygı duruşu ve ardından hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşımızı okunurken törene katılanlar saygı duruşunda bulunurken Cumhuriyet Meydanı ve çay bahçelerinde dinlenen, kahvaltı yapan tatilcilerde saygı duruşunda bulunmaları dikkat çekti.
  
 
Editör: TE Bilisim