27 şubat pazar günü  kaş’ın kınık mahallesi’nde Kınıkspor Deve Güreşleri yapılacak
  Kaş Kınıkspor yararına yapılan  4. Geleneksel Deve Güreşleri Festivali” 23 Şubat Çarşamba günü (Bugün) başlıyor. 27 Şubat Pazar günü deve güreşleri yapılacak.
  Antalya Süper Amatör Lig’te mücadele eden Kaş Kınıkspor tarafından bu yıl 4. düzenlenen “Kaş Kınıkspor Kulübü 4. Geleneksel Deve Güreşi Festivali” 23 Şubat Çarşamba günü (Bugün)başlıyor. Festivalin ilk dört gününde konserler düzenlenecek. Deve güreşleri ise 27 Şubat Pazar günü yapılacak. Kaş Kınıkspor tarafından kulübe gelir sağlamak amacıyla bu yıl 4. düzenlenen “Kaş Kınıkspor 4. Geleneksel Deve Güreşleri Festivali” 23 Şubat Çarşamba günü (Bugün) başlıyor. Festivalin ilk günü olan 23 Şubat sanatçı Hamiyet’in vereceği konserle başlıyor. Festivalde 24 Şubat Perşembe akşamı sanatçı  Ankaralı Turgut, 25 Şubat Cuma akşamı sanatçı Havva Öğüt, 26 Cumartesi günü akşamı da sanatçı Fatih Bulut bir konser verecek. Festivalin ana teması olan deve güreşleri, 27 Şubat Pazar günü yapılacak.
   Kaş Kınıkspor Kulübü Başkanı Ayhan Yıldırım yaptığı konuşmada”Kaş İlçemizin Antalya Süper Amatör Liginde mücadele eden tek takımı olan Kaş Kınıkspor’a gelir sağlamak, bölge insanımıza müzikle, deve güreşleri ile, kurulacak lunaparkla çocuklarımıza, kurulacak yöresel ürünler ve yiyecek standları ile bölge insanımıza dolu dolu bir beş gün yaşatacağız. Deve güreşlerinde Akdeniz, Ege ve Marmara bölgelerinden 50 ünlü deve katılacak. Birinciliğin olmadığı deve güreşlerinde, folklorik deve güreşleri yapılacak. Amacımız bölge kültürünün bir parçası olan deve güreşlerini yaşatmak. Bu kültürü gelecek kuşaklara taşıyarak, hem seyir, hem de kulübümüze gelir sağlamak.Yapacağımız 4. Geleneksel Deve Güreşleri Festivalimize herkesi davet ediyorum” dedi.
 
 
Editör: TE Bilisim