KAŞ BELEDİYE BAŞKANI ULUTAŞ:GÖMBEYE DEGER KATMAYA BURANIN CAZİBESİNİ ARTIRMAYA DEVAM EDECEGİZ
Kaş ilçesinde geçtiğimiz yıl yapımına başlanan  Kaş İlçesi’nin Gömbe Mahallesi’ndeki Gömbe Panayır Alanı ve Çevre Düzenlemesi Projesine ilişkin inşa çalışmasında sona gelindi. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş “Gömbeye değer katmaya, buranın cazibesini artırmaya devam edeceğiz” dedi.
Proje çalışmasını yerinde inceleyen Başkan Ulutaş, mahalledeki bir okulda gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, Gömbe’ye güzel bir panayır alanı kazandırdıklarını söyledi.
İnşa çalışmasının hemen hemen tamamladığını, çevre düzenlemesiyle beraber bütünlük arz edeceğini belirten Ulutaş, şunları kaydetti:“Yaza kadar hem panayır hem dere ıslahıyla beraber buranın açılışını yapacağız. Gömbe’ye değer katmaya, buranın cazibesini artırmaya devam edeceğiz. Buradaki insanımıza, esnafımıza katkı yapacağız, ekonomik olarak gelişmesine, kalkınmasına destek vereceğiz. Gömbe, nüfus ve ekonomik olarak büyüyecek. Hemşehrilerimize, vatandaşlarımıza, mahallelerimize sahip çıkacağız. Kaş, mahalleleriyle ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda bir cazibe merkezi haline gelecek.”
Belediye meclis üyesi Hasan Toker ve birim müdürleri, AK Parti İlçe Başkanı Okay Bilgin, Gömbe mahalle muhtarı Süleyman Kocakehya ile çevre mahalle muhtarlarının katıldığı toplantıda, Ulutaş, katılımcıların konuyla ilgili fikir ve önerilerini de dinledi.
Kaş Belediyesince hayata geçirilecek proje kapsamında 1432 m² alan üzerine kurulan üstü kapalı ve çelik konstrüksiyonlu Panayır Alanında, 105 m² tuvalet, 30 m² kafeterya binası bulunacak ve çevre düzenlemesi yapılacak.
 
Editör: TE Bilisim