Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu'nun, yenilenen seçimde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi, Antalya’nın Kaş İlçesinde de sevinçle karşılandı. Akşam saat 21.30'dan itibaren gerçekleştirilen kutlamalara, Türk bayrakları, CHP ve İyi Parti flamaları ile katılan vatandaşlar, geç saatlere kadar şarkılar, marşlar ve türküler eşliğinde oynayarak ve halay çekerek, İmamoğlu'nun başarısını kutladı.

KAŞ’TA COŞKULU KUTLAMA
 
Seçim Sonuçları’nın belli olmasından sonra Kaş’lı vatandaşlar ve tatillerini Kaş’ta geçirenler coşkulu kutlamalar gerçekleştirdiler. Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen kutlamaya; Kaş’ın eski Belediye Başkanlarından Abdullah Gültekin, CHP ve İyi Parti İlçe Başkanları, Belediye meclis üyeleri ile her yaştan Kaş’lılar ve tatilciler katıldılar. Kutlamaya katılanlar, kentte uzun süre araçları ile konvoy düzenleyerek sevinç gösterilerinde bulundular. Ardından Cumhuriyet meydanını dolduran kalabalık saygı duruşunda bulunarak, İstiklal marşını okudular. Havai fişekler eşliğindeki coşkulu kutlamalar, gece geç saatlere kadar devam etti.

KAŞ’IN KOMŞU MEİS ADASINDA DA KUTLAMALAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ
 
Edinilen bilgilere göre, Kaş’a komşu Yunanistan’ın Meis adasında da havai fişekler ile kutlama yapıldı. Kaş’a 7 km mesafedeki Yunan adası Meiste de kutlamalar yapıldı.
 
Editör: TE Bilisim