İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Massimo Gaiani, test yaptırmak için geldiği Antalya’nın Kaş İlçesi Devlet Hastanesi’nin personelinin gösterdiği ilgiye, bir mektupla teşekkür etti.
    Edinilen bilgiye göre; İtalya’nın Ankara Büyükelçisi Massimo Gaiani, tatil yaptığı Kaş’a bağlı Kalkan Mahallesi’nden PCR testi yaptırmak için Kaş Devlet Hastanesi’ne geldi. Testini yaptırdı. Kaş Devlet Hastanesi personelinin gösterdiği ilgiden çok mutlu olan Büyükelçi Gaiani, Kaş Devlet Hastanesi Başhekimliği’ne bir mektup yazarak teşekkür etti. Gaiani mektubunda; “ Kaş Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Serdar Yıldırım. Daha önce de birkaç kez bulunduğum ve çok beğendiğim değerli ilçemizde, bugün tarafıma yapılan PCR testi öncesinde ve sonrasında görmüş olduğum ilgi ve alaka beni fazlasıyla memnun etti. Misafirperverliğiniz için teşekkürlerimi sunar, esenlikler dilerim. İtalya  Büyükelçisi Massimo Gaıanı” ifadelerini kullandı.
    Konu ile ilgili olarak Kaş Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Serdar Yıldırım yaptığı açıklamada”Kendisi bize ulaşarak, yurt dışında gideceği bir toplantı için PCR testi yaptırmak istediğini iletti. Bizi de hastanemizde yaptırabileceğini ilettik. 17 Haziran günü gelerek testini yaptırmış. Bana COVİD – 19 salgını nedeniyle bana uğramadı. Ancak önceki yıllarda geldiğinde bana uğramış ve tanışmıştık. Ama gönderdiği teşekkür mektubu Kaş Devlet Hastanesi’nin çalışanları olarak bizleri çok mutlu etti. Ben başhekim olarak personelime çok teşekkür ediyorum”dedi.
 
Editör: TE Bilisim