İyi Parti Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, Demre ve Kaş ilçelerini ziyaret etti. Başaran, beraberindeki yöneticilerle pazar ve esnaf ziyareti yaparak, partisine yeni üye kaydı yaptı.
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, beraberinde il yönetim kurulu üyeleriyle önce Demre ilçe örgütünü ziyaret etti. Başaran, ardından Demre pazarında esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Kendisine Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, İyi Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Şahin, İYİ Parti'li Demre Belediyesi meclis üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri eşlik etti. Başaran, pazar esnafının sorunlarını dinleyip, esnafa, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in 'Hakkımı Helal Etmiyorum' adlı broşürünü ve Türk bayrağı dağıttı.
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran ve il yöneticileri, öğleden sonra Kaş ilçe pazarını ziyaret etti. Kaş ziyaretinde Başaran'a İYİ Parti Kaş İlçe Başkanı İsmail Şah Yılmaz, İYİ Parti'li Kaş Belediyesi meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve partililer eşlik etti. Kaş'ta da pazar esnafının sorunlarını dinleyen Başaran, broşür ve Türk bayrağı dağıttı. İYİ Parti İl Başkanı Başaran daha sonra da CHP Kaş İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan'ı ziyaret etti.
İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, esnaf ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, "Buraya kimseyi kötülemeye, eleştirmeye gelmedik. Türkiye'nin şu andaki ekonomik, siyasal durumunu, ülkemizin içinde bulunduğu dış politika çıkmazını, durumunu anlatmaya geldik. Karar sizin. Şu andaki ekonomik krizin en çok esnafı, üreticiyi, köylüyü, dar gelirliyi etkilendiğini sizler görüyorsunuz. Bu krizden çıkışın yolu yeniden tek adam yönetiminden, geliştirilmiş parlamenter sisteme dönmekten geçiyor. Bunu gerçekleştireceğiz. Sizlerin oyları ile gerçekleştireceğiz. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in liderliğinde gerçekleştireceğiz. Bu kötü gidişe sizlerin oyları ile 'dur' diyeceğiz. Yeniden üreten Türkiye'yi sizlerle sağlayacağız. İYİ Parti her gün büyüyor. Halkımızın ilgisiyle tüm dereler İYİ Parti'ye akıyor. İYİ Parti iktidara yürüyor" dedi.
Editör: TE Bilisim