Antalya’nın Kaş İlçesi’ne bu yıl 4’üncüsü düzenlenen “1923 Kaşspor KalkanHalı  Saha Futbol Turnuvası’nın “ şampiyonu, finalde Yeşilköyspor’u penaltılarda yenen Diriliş Çayköyspor oldu.
   Kaş İlçesi’nde bu yıl 4. düzenlenen “1923 KaşsporKalkan Halı Saha Futbol Turnuvası’na toplam 28 takım katıldı. Kaş’a bağlı Kalkan Mahallesi’nde düzenlenen ve 2,5 ay süren turnuvanın ilk turunda 28 takım 4 grupta lig usulü mücadele etti. Gruplarında ilk dört sırayı alan takımlar, elemeli olarak son 16 turunda mücadele etti. Çeyrek final ev yarı final maçları elemeli olarak oynadı. Final maçında Diriliş Çayköyspor ile Yeşilköyspor karşı karşıya geldi. Normal süresi ve uzatmaları 1 -1 biten maçta penaltılar sonucu 7 – 6 yenen Diriliş Çayköyspor turnuvanın şampiyonu oldu. İkinciliği Yeşilköyspor kazandı. Üçüncülüğü ise normal süresi 8 -8 biten maçta Kaş Fakirspor’u penaltılar sonucu 12 – 11 yenen Çavdırspor kazandı. Turnuvanın en celtilmen takımı Sütleğenspor, en değerli  futbolcusu da FC ZAZA takımı oyuncusu Yunus Anar seçildi. En iyi kalecisi de Diriliş Çayköyspor kalecisi Yasin Topaloğlu oldu.
   Turnuvada şampiyon takımın kupa ve madalyalarını Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, dereceye giren takımların kupa ve madalyalarını belediye meclisi üyeleri ve mahalle muhtarları verdi. Kupa töreninde bir konuşma yapan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş yaptığı konuşmada” Tam 2,5 ay boyunda 28 takım burada mücadele verdi. Her akşam burada futbol şöleni yaşandı. Bu kadar genç arkadaşımız akşamlarını, kahvehane yerine burada spor yaparak geçirdi. Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu göstererek, celtilmence mücadele ettiler. Ben turnuvarı düzenleyen 1923 Kaşspor yöneticilerine, turnuvaya katılan tüm sporculara teşekkür ediyorum” dedi.
 1923 Kaşspor Kulüp Başkanı İlyas Kahraman, turnuvaya yaptığı katkılar dolasıyla Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’a bir plaket vererek teşekkür etti.
   
 
 
 
Editör: TE Bilisim