KARMA SERGİ BAŞLADI
 
Kaş Kültürevi’nde bu yıl sekizincisi düzenlenen karma sergi 27 sanatçıyı ve sanatseverleri ‘sevgi’ teması altında buluşturdu. Sergi, 9 Aralık Pazar gününe  kadar açık kalacak.
 
Antalya’nın Kaş İlçesi’nde her yıl geleneksel olarak düzenlenen karma sergi, Kaş Kültürevi’nde açıldı. “Sevgi” temalı karma serginin açılışına Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, Kaş Turizm Bürosu Sorumlusu Mustafa Aydın, sergide eseri bulunan sanatçılar, yerli ve yabancı sanatseverlerle Kaşlılar katıldı. Sergide Kaş’ta yaşamını sürdüren 7’si yabancı, 20’si Türk toplam 27 sanatçının değişik tekniklerde yapılmış birer eseri bulunuyor. Serginin açılışında ilk konuşmayı yapan Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren; “Bu yıl ki karma sergimizin konusu ‘Sevgi’. ‘Bir insanı sevmekle başlar her şey’ demiş dizelerinde şair. Sevgi çok geniş bir kavram onu tarif etmek imkansız ve sınırsınız. Sanatçılarımız da sevgiye karşı farklı yorumunu eserlerinde yansıttı.  Bu sergide sevgi ile sanatın gücünü birleştirdik.”
Kaş Turizm Bürosu Sorumlusu Mustafa Aydın ise  Kaş Kültürevi bu kez güzel ve farklı bir sergiye ev sahipliği yapıyor. Bütün sanatçılarımız el emeği göz nuru eserlerini ortaya koymuş. Kaş turizmin yanında bir kültür, sanat ve sanatçı merkezi. Sanat olmadan yaşam olmaz, turizm olmaz dedi. Sergi, 9 Aralık Pazar gününe kadar  kadar açık kalacak.
 
Editör: TE Bilisim