KAŞ'A İKİ BAŞKAN YARDIMCISI ATANDI 
Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, iki yeni belediye başkan yardımcısı atadı.
Kaş Belediyesi meclis üyeleri Ali Bekik ve Salih Usta, Kaş Belediye başkan yardımcılığı görevine getirildi. Daha önce de mimar Faruk Akbudak, başkan yardımcısı olmuştu. Böylece Kaş Belediyesi başkan yardımcısı sayısı üç oldu. Yeni Başkan Yardımcısı Ali Bekik 60 yaşında. 1992- 2004 yılları arasında Kaş'a bağlı Kınık Mahallesi Muhtarlığı, 2009- 2014 yılları arasında Kınık Belediye Başkanlığı yaptı. Son iki dönemdir AK Parti'den Kaş Belediyesi meclis üyesi olarak görev yapıyor. Bekik, evli ve 3 çocuk babası.
Yeni Başkan Yardımcısı Salih Usta ise 53 yaşında. 2002 yılından 2014 yılına kadar AK Parti Kaş İlçe Teşkilatı'nda çeşitli görevlerde bulundu. Son iki dönemdir AK Parti'den Kaş Belediyesi meclisi üyesi olarak görev yapıyor. Usta, evli ve 4 çocuk babası.
Başkan yardımcıları Ali Bekik ve Salih Usta, yaptıkları ortak açıklamada, "Kaş Belediye Başkanımızın takdirleriyle bu göreve atandık. Kaş çok geniş bir coğrafya. 2231 kilometrekarelik bir alana ve 54 mahalleye sahip. Yapılacak olan görev paylaşımında, Kaş halkının bir parçası olarak hizmet edeceğiz. Başkanımızın görevlerini kolaylaştırmaya, belediyemizin  daha  iyi hizmet vermesine katkı sağlamaya çalışacağı" dedi.
 
Editör: TE Bilisim