Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Ak Parti Kaş  Seçim Koodinasyon Merkezi’nin açılışını yaptı. Seçim Bürosu açılışına, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer,  Ak Parti Kaş  İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ve partililer katıldı. Kaş’ın ilçe girişi Uğur Mumcu Caddesi Migros’ün üzerinde bulunan Kaş Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Kaş Ak Parti İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş yaptığı konuşmada”Kaş ve Antalyamızın 24 Haziranda yapılacak olan seçimlere gece gündüz demeden bütün ilçe teşkilatımızla birlikte çalışmalara tam gaz başladık. Bugün Karaçay köprüsü ve Yayla Çavdır Mahallesi Sulama Suyu Tesisinin açılışını yaptık. Yaptığımız hizmetler Kaş’a hayırlı olsun. Seçimlerden sonra reisimiz  sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Kaş’a davet edeceğiz. 24 Haziran seçimlerinde başarılı olmak için tüm gücümğüzle çalışmaya devam edeceğiz”dedi.
Kaş Belediye Baş.kanı Halil Kocaer de yaptığı konuşmada”24 Haziran seçimlerinde başarılı sonuçlar almak için uğraşıyoruz. Durmak yok yola devam”dedi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ise yaptığı konuşmada”Büyüyerek, güçlenerek Türkiye’yi şaha kaldırmsak istiyoruz. Türkiye ekonomisi son yıllarda 3 kat daha büyümüş, gelişmiş. Ama karşımızda bu büyümeyi, gelişmeyi engellemek isteyen güçler var. Büyümemizi, gelişmemizi engellemek için uğraştılar, hala da uğraşıyorlar. Masumiyetle yola çıkartılan gezi olayları, 15 Temmuz darbe girişimi, darbe girişimi başarılı olsa idi, Taütkiye’de ne bayrağı dalgalanacaktı. Amerika Türkiye’yi daha önce uzaktan kumamda ile yönetmiş. Amerika başta olmak üzere Avrupa ülkeleri Tayyip Erdoğan’ı istemiyor.Güçlü lider, güçlü Türkiye istemiyor. 24 Haziran seçimleri ülkemizi ileriye götürmek isteyen geliştirmek isteyen, büyütmek isteyenlerle, ülkemizi geriye götürmek isteyenlerin seçimi olacak”dedi.
 
Editör: TE Bilisim