Antalya'nın Kaş ilçesi, bu yıl 5'inci kez düzenlenen 'Travel Expo Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda tanıtıldı.
Bu yıl beşinci kez düzenlenen Travel Expo Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na ilk kez katılan Kaş Belediyesi, ilçenin tanıtımını yaptı. Ankara ATSO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen fuarda, Kaş Belediyesi tarafından Kaş- Kalkan- Patara adıyla ilk kez 50 metrekarelik stant açıldı. Fuarda, Kaş Belediyesi'ni Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Akbudak, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren ve belediye çalışanlarından bir ekip temsil ediyor.
Kaş standında ilçenin alternatif turizm olanakları olan dalış, Kekova turu, dağ bisikleti, kanyon yürüyüşü, kaya tırmanışı, rafting turu, yamaç paraşütü, ATV turu, at turu, yaylaları, tarihi kentlerinin, turistik merkezlerinin tanıtımını yapan video film gösterimi yapılıyor. Gelen konuklara, Kaş'a özgü kekik, ada çayı, çam balı, doğal tahin, keçi boynuzu pekmezi gibi yöresel ürünler ikram ediliyor. Kaş'ı tanıtan kitapçıklar, broşürler ve turizm haritaları hediye ediliyor.
 
Editör: TE Bilisim