Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin başlattığı “Antik Kent Konserleri” kapsamında, ünlü tenör Hakan Aysev Antalya’nın Kaş İlçe Merkezi’ndeki Roma Antik Tiyatrosu’nda bir konser verdi.
   Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği konseri Kaş Cumhuriyet Başsavcısı Hilal Büyüközer, Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şube Müdürü Okan Yavuz, Konservatuvar Şube Müdürü Kerem Önal, İlçe Hizmetleri Şube Müdürü Ahmet Toros, İlçe Sağlık Müdürü Dilek Kandur, Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren, kaş’ta yerleşik yaşayan, tatil yapan yabancı yabancılar ve Kaşlılar izledi. Dünyaca ünlü Tenör Luciano  Pavarotti’nin öğrencisi olan sanatçı Hakan Aysev, konserinde yabancı bestecilerin eserlerinin yanında  pop, Türk sanat ve Türk halk müziği parçalarına yer verdi. Aysev “ Le Dona e Mobile”, “Ah Yalan Dünya”, “O Sole Mio”, “Fikrimin İnce Gülü”, “Sagapo”, “Carmina Burana”, “ Batsın Bu Dünya”,  “Arap Saçı” ve “Memleketim” gibi parçaları okudu.
   Konser sonunda bir konuşma yapan Antalya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Şube Müdürü Okan Yavuz yaptığı konuşmada”Antik kentlere dikkat çekmek, onların korunmasına katkı sağlamak amacıyla geçen yıl başlattığımız Antik Kent Konserleri kapsamında, elimize taşa değil, tarihe değdiğimiz bu antik tiyatroda çok güzel bir konser gerçekleştirdik. Bu akşam burada tarihe yolculuk yaptık. Türk ve dünya müziğinin tınılarını, Akdeniz üzerinden komşumuz Meis Adası’na gönderdik. Sanatın gizemli etkisi ile kalplerimize dokunan sanatçımız Hakan Aysev ve orkestrasına teşekkür ediyoruz” dedi.
  Kaş Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Evren de, çiçek vererek sanatçı Hakan Aysev’e teşekkür etti.
 
 
Editör: TE Bilisim