Kaş’ta Kurban Bayramı Namazı 11 Ağustos pazar sabahı saat 06:51’de camilerde kılınacak. Halk ile protokolün bayramlaşması ise 11 Ağustos pazar günü saat 18.00’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Kaş Belediye Çay Bahçesi’nde yapılacak
Kaş İlçesi’nde Kurban Bayramı Namazı 11 Ağustos Pazar sabahı saat 06:51’de camilerde kılınacak. Halk ile protokolün bayramlaşması ise 11 Ağustos Pazar günü saat 18:00’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki  Kaş Belediye Çay Bahçesi’nde yapılacak
Kaş’ta Bayramlaşma Bayramın 1’inci günü olan 11 Ağustos Pazar günü Saat 18:00’de Kaş İlçe Halkı ve Kamuda görevli personelin katılımları ile Cumhuriyet Meydanı’ndaki Belediye (Orman) Çay Bahçesinde yapılacak. Kurban Bayramı Namazı ise 11 Ağustos Pazar Günü Sabah Saat 06:51’de Kaş’ta bütün camilerde kılınacak.
Antalya’nın Kaş İlçesinde Kurban Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Vatandaşların bayramı  rahat ve huzur içerisinde geçirebilmeleri için Kaymakamlık ve Belediye tarafından gerekli tedbirler alındı. Kutlamalar çerçevesinde ilçe halkı ve kamuda görevli personel ile bayramlaşma Bayramın 1’inci günü olan 11 Ağustos Pazar günü saat 18:00’de Cumhuriyet Meydanı’ndaki Belediye Çay Bahçesinde gerçekleştirilecek. Ayrıca Kurum Amirleri İlçede bulunan Şehit yakınları ve Gazileri ziyaret edecekler.
TURİZM İŞLETMELERİ KONUKLARINI BEKLİYOR
Beş günlük bayram tatili nedeniyle Kaş’ta oteller ve pansiyonlarda doluluk oranının 100’de 100 ulaştı. Bayram öncesi son hazırlıklarını tamamlayan turizm işletmeleri konuklarını ağırlamayı bekliyor. Rezervasyonlardaki artış işletmecileri sevindirdi. Kaş her zaman olduğu gibi yerli misafirlerini ağırlayacak. Güler yüzlü misafirperver halkı, Sakinliği, pırıl pırıl denizi ve muhteşem doğası ile Kaş’ her zaman cazibe merkezi olmaya devam ediyor.
İLGİLİ KURUMLAR BAYRAM İLE İLGİLİ TEDBİRLERİNİ ALDILAR
Kaş’lı vatandaşların ve misafirlerin huzur içerisinde bayramlarını geçirmeleri için ilgili kurumlar tarafından her türlü tedbir alındı. Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan yayınladığı Bayram Mesajında ; “ Tüm çalışma arkadaşlarımın ve vatandaşlarımın bayramlarını kutlar, Kurban Bayramının milletimize birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma, sağlık, mutluluk, barış ve huzur getirmesini dilerim “ dedi.
Kaş Belediye Başkan Mutlu Ulutaş da ilçeye bayram tatilİ için gelecek tüm konukların rahat etmeleri için her türlü tedbirin alındığını, Kurban kesim yerlerinin hazır hale getirilerek vatandaşların hizmetine sunulduğunu, bayram süresince belediye ekiplerinin nöbetleşe görev yapacaklarını belirterek başta Kaş’lı vatandaşlar olmak üzere tatile gelen tüm konuklarımızın Kurban bayramlarını tebrik ederim dedi.
Kaş İlçe Müftüsü Ahmet Bayer ise Bayram mesajında ; “Bayramlar toplum olarak bizi birbirimize bağlayan sevinç günleridir. Ortak sevinçlerimiz ve üzüntülerimiz bizi millet yapar. Bayramlar sevinçleri paylaştığımız zamanlardır, bayram ziyaretlerimizi artıralım. Özellikle şehit ve gazi ailelerimize ve muhtaç kesimlere ziyaretlerimizi arttıralım. Tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramlarını tebrik ediyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum “ dedi.
KAŞ’TA GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA
Kaş İlçesinde Kurban Bayramı Namazı 11 Ağustos Pazar günü Sabah Saat 06:51’de kılınacak.
Kurban Bayramı dolayısı ile geleneksel olarak gerçekleştirilen resmi bayramlaşma programında Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan ve protokol vatandaşlarla bayramlaşaçak. Kaş’ta Resmi Bayramlaşma Programı Kurban Bayramın 1’inci günü olan 11 Ağustos Pazar günü Saat 18:00’de İlçe Halkı ve Kamuda görevli personelin katılımları ile Cumhuriyet Meydanı’ndaki Belediye (Orman) Çay Bahçesinde yapılacak. 
Aynı gün Saat 18.00 ‘den itibaren Kaş İlçe Kaymakamı Ulaş Akhan ile birlikte Garnizon Komutanı, Cumhuriyet Başsavcısı, Kaş İlçe Belediye Başkanı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü bayramlaşmanın ardından İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Kaş TCSG-20 Bot Komutanlığı ziyaret edilecek. Kaş Kapalı Cezaevi’ne bayram ziyaretinde bulunacaklar. Kaş Cezaevi ziyareti için Cumhuriyet Başsavcılığı ile ön mutabakat sağlandıktan sonra proğram uygulaması yapılacak. Kurban Bayramı ziyaretleri çerçevesinde Kaş İlçesi’nde ikamet eden şehit yakınları ve gaziler bayram süresi boyunca bizzat Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, İşçe Müftüsü, Orman İşletme Müdürü, Milli Eğitim Müdürü, İlçe Tarım ve Orman Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü ve personellerinin eşliğinde bayram boyunca ziyaretleri gerçekleştirilecek.
KURBAN KESECEKLER TEŞRİK TEKBİRİNE DİKKAT EDECEKLER
Kaş Müftülüğü tarafından yapılan açıklama ile Kurban kesecek vatandaşlar Teşrik Tekbiri konusunda bilgilendirildi. Arefe günü olan 10 Ağustos Cumartesi i günü İkindi Namazı farzı kılındıktan sonra Teşrik Tekbiri getirilecek. Teşrik Tekbiri Arefe Gününden başlayarak bayramın son günü olan 14 Ağustos Çarşamba günü ikindi namazının farzı kılınana kadar tüm vakit namazlarında devam edecek.
KAŞ’TA KURBAN KESİM YERLERİ
Kaş Belediyesi Kurban kesecek vatandaşlar için kesim yapılacak yerleri belirledi. Alınan bilgilere göre Kaş- Antalya karayolu üzerinde bulunan Kaş Belediye Mezbahası, Çerçiler Mahallesinde A 101 alışveriş merkezi karşısında Eski Köy Hizmetleri Binasında ve Çerçiler Ufuk Talebe yurdunda vatandaşlar kurbanlarını kestirebilecekler.  
 
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim