Antalya’nın Kaş İlçesi’nde, Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma proğramı düzenlendi. Kaş Cumhuriyet Meydanı yanındaki Belediye Çay Bahçesi’nde düzenlenen bayramlaşma proğramına Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar, Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Belediye Başkanı Halil Kocaer, Jandarma Komutanı Binbaşı Hakan Öztürkmen, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Muammer Bilal Duvar, Emniyet Müdürü Orhan Tezcan, daire amirleri, belediye meclisi üyeleri, siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
   Bayramlaşmada bir konuşma yapan Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar; birlik ve beraberlik duygusunu, sevgi, saygı, kardeşlik, barış ve dayanışma ruhunu beraberinde getiren Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyacanını ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Bayar konuşmasında şunları söyledi.
   Bir bayramda yine he bir araya geldik. Bayramlar her türlü güzelliğin ve mutluluğun yaşandığı, eşin, dostun, akrabanın, komşuların, yaşlıların, hastaların, kimsesizlerin ziyaret edildiği, buruk gönüllerin tamir edildiği, muhtaçlara yardım elinin uzatıldığı, çocukların sevindirildiği, dargınlıkların, kırgınlıkların giderildiği, sevginin, saygının, hoşgörünün, dayanışmanın, kaynaşmanın doruğa ulaştığı günlerdir. Bu kutsal günlerde birlik ve beraberliğimizi artırmalıyız. Geleceğe olan inancımızı her koşulda korumalıyız. Bu bayramın tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını diliyorum. Tüm Kaşlı hemşerilerimizin ve sizlerin bayramını kutluyorum dedi.
   Bayramlaşma proğramında yapılan ikramların ardından, Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar ve protokol üyeleri Kaş Cezaevi’nde yatan mahkumları ziyaret etti. Mahkumların bayramını kutladılar. Onlarla sohbet ettiler.   
   KAŞ’TA  Gazilere ve şehit yakınlarına bayram ziyareti
  Antalya’nın Kaş İlçesi’nde, Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar tarafından yapılan organize ile Kaş’ta yaşamını sürdüren gazi, şehit yakınları ve hastalar ziyaret edildi. Eşi Güneydoğu Gazisi olan Kaş Liman Başkanlığı’nda memur olan Keziban Karadağ’ın şehit yakınları ve gazi eşine yaptığı ziyarette duygulu anlar yaşandı.
    Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar, Vakıf Müdürü Ayhan Yıldırım ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İlknur Kişi Bagane, Polis Gazisi Musa Aydemir, vefat eden Kıbrıs Gazisi İbrahim Göker’in eşi Zeynep Göker ve geçirdiği trafik kazası sonrası 11 yıldır yatağa bağımlı yaşayan Ahmet Atılmaz’ı ziyaret etti. Kaymakam Bayar, ziyaret ettiği kişilerin bayramın kutladı. Onlara beraberinde getirdiği bayram hediyelerini verdi.
   Kaş’ta oluşturulan ekiplerin birinde bulunan eşi Feyzullah Karadağ’ın Güneydoğu Gazisi olan Kaş Liman Başkanlığı’nda memur olan Keziban Karadağ, Kaş’a bağlı Kasaba Mahallesi’nde yaşayan şehit Yusuf Polat’ın annesi Hatice  ve babası Hüseyin Polat’ı,  Kıbrıs gazisi Ali Rıza Dirhemli’nin  eşi Sebahat Dirhemli’yi ziyaret etti. Şehit anne ve babasına sarılarak onların bayramını kutladı. Onlara Kaş Kaymakamlığı’nın gönderdiği hediyeleri verdi. Onların acısını paylaştı. Sohbet etti. Şehit yakınları ile gazi eşi arasındaki ziyarette duygulu anlar yaşandı.
   Ziyaretlerle ilgili olarak Kaş Kaymakamı Bilgehan Bayar yaptığı konuşmada”Şehit ve gazi yakınları bize bu milletin emaneti. Bugün bu ülkedeki özgürce yaşamamızı, huzur içinde bayram yapmamamızı onlara borçluyuz. Onları bu bayram gününde yalnız bırakmadık. Onlar bizim değerimiz. Oluşturduğumuz ekipler, ilçe genelindeki şehit yakınlarımızı, gazilerimizi ve hastalarımızı ziyaret ediyor” dedi.
  
 
Editör: TE Bilisim