Kaş İlçesi’nin Ak Partili Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş’ın 54 Mahallesinin Muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarların sorunlarını dinledi. Bir plan içinde sorunları çözeceğiz dedi.
Antalya’nın Kaş ilçesi Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş İlçesi’nin 54 mahalle muhtarıyla bir araya geldi.
Kaş Belediyesi Toplantı Salonu’nda yapılan muhtarlar buluşmasına, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Akbudak, Ak Parti Kaş İlçe Başkanı Hüseyin Aksak, MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak, Kaş Belediye Meclisi Üyeleri, belediye birim müdürleri  ve Kaş’a bağlı 54 mahallenin muhtarı katıldı.
Toplantının açılışında bir konuşma yapan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş yaptığı konuşmada” 2020 yılında sizlerle ilk kez bir raya geliyoruz. Kaş’ın 54 mahallesinin sorunlarını daha önce tespit etmiştik. Sorunları biliyoruz. Ancak bu toplantıda sorunları bir kez daha dinleyeceğiz. Sorunların çözümü konusunda 2020- 2021 – 2022 ve 2023 yılları için bir plan ve yol haritası belirleyeceğiz. Bir plan ve olanaklar ölücüsünde sorunları çözeceğiz. Ancak sorunlarımızın sizlerle eş güdüm içinde çalışarak çözüleceğini de biliyoruz. Sorunları bize iletin. Sizler devletimizin ve bizlerin mahallelerimizdeki gözü, kulağısınız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye’de 2020 yılının “Turizm Teması” olarak ilçemizdeki Likya Birliği’nin başkenti Patara Antik Kenti ilan edildi. Bu Kaş ve Antalya turizmi için bir onur. Bunu çok iyi değerlendirmemiz gerekir.  Bu nedenle 2020 yılında başta Patara Mahallemiz olmak üzere Kaş’a daha çok yerli ve yabancı turist gelecek. Turizm ivme kazanacak. Patara Antik Kenti’nde birçok tarihi eserin restorasyonu tamamlanacak. Bölgeye merkezden daha çok yatırım gelecek”dedi.
Ardından muhtarlara söz verilerek, sorunlar bir kez daha dinlendi. Başkan Ulutaş ve birim müdürleri tarafından sorunların çözümü konusunda bilgilendirme yapıldı. Bazı sorunların çözümü için takvim verildi. Toplantı, Başkan Ulutaş’ın mahalle muhtarlarına isimlerinin yazılı olduğu birer 2020 yılı ajandası ve kalem hediye etmesi ile sona erdi.
Editör: TE Bilisim