Kaş belediye başkanı mutlu ulutaş’ın Babası veli ulutaş son yolculuğunas uğurlandı
Antalya’nın Kaş İlçesi’nin Ak Parti’li Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın vefat eden babası Veli Ulutaş (78) son yolculuğuna uğurlandı. Antalya’da tedavi gördüğü bir özel hastanede yaşamını yitiren Başkan Ulutaş’ın babası 78 yaşındaki  Veli Ulutaş, Muğla’nın Seydikemer İlçesi’ne bağlı Kayadibi Mahallesi Mezgit Mezarlığı’nda toprağa verildi.

   Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş’a bağlı Aklar Mahallesi Muhtarı Ergün Ulutaş’ın da babası olan Veli Ulutaş’ın cenaze törenine Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Kaş Kaymakamı Bülent Karacan, Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar,  Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, Kaş Emniyet Müdürü Erkan Kaçar, Kaş İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kenan Dallı, eski Kaş Belediye Başkanları Halil Kocaer, Emin Erdem, eski Demre Belediye Başkanı Süleyman Topçu, daire amirleri, mahalle muhtarları ve vatandaşların oluşturduğu yaklaşık 2 bin kişi katıldı.
   Veli Ulutaş için oturdukları Saklıkent turizim merkezinin yanındaki Muğla’nın Seydikemer İlçesi’ne bağlı Kayadibi Mahallesi Mezgit Mezarlığı’nda bir cenaze namazı kılındı.  İkindi namazına müteakip Kaş Müftüsü Ahmet Bayer’in kıldırdığı cenaze namazının ardından dualar eşliğinde toprağa verildi. Başkan Ulutaş ve kardeşleri, babalarının toprağa verilmesinin ardından mezarlıkta kabul etti.
    Eski bir turizmci olan Başkan Ulutaş’ın babası 78 yaşındaki Veli Ulutaş, KOAH hastası idi. Veli Ulutaş, tedavi gördüğü Antalya’daki özel bir hastanede, dört gün yataktan düşerek kalçasını kırmıştı. Kalçasından ameliyat edilen baba Ulutaş, üç gün yoğun bakımda kaldıktan sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Evli ve 7 çocuk babası idi.
  
Editör: TE Bilisim