Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş göreve başlaması nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda Birlik, Dayanışma ve Teşekkür yemeği verdi.
 Antalya’nın Kaş İlçe Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş göreve başlaması dolayısıyle Kaş halkı ile birlik dayanışma ve teşekkür yemeğinde bir araya geldi. Kaşlı vatandaşlar yemek programına yoğun ilgi gösterdiler.
 
Kaş İlçesi’nin merkezinde bulunan Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen Birlik, Dayanışma ve Teşekkür yemeğine Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş,Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Doç.Dr. Şahin Özen, Kaş CHP İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan, MHP Kaş İlçe Başkanı Cemil Kolak, Kaş Turizm Bürosu Sorumlusu Mustafa Aydın,  Kaş Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Dr. Munise Ozan, Kaş Yörük Türkmen Derneği Başkanı Hüseyin Kayır, AK Parti, CHP, MHP, DP Kaş Belediye Meclis Üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının daire amirleri, müdürleri, belediye personeli, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Yemek programı Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kaş Müftüsü Ahmet Bayer tarafından Tüm vatandaşların ebediyete intikal etmiş yakınları,  Aziz Şehitler ve Ülkenin Birliği için dua edildi.

Kaş Kaymakamı Ulaş Akhan yemeğe katılan vatandaşlara hitaben bir konuşma yaptı. Kaymakam Akhan konuşmasında milli birlik ve beraberliğin önemine dikkatleri çekti. Akhan konuşmasında şunları söyledi; “ Göreve başladığım günden itibaren vatandaşlarımızın eğitim seviyesinden, kültür seviyesinden birbirlerine karşı hoşgörülü olmalarından dolayı birazda şaşkınlık yaşadım. Çünkü küçük yerlerde, çok küçük çekişmeler olabiliyor, Kaş’ta ekonominin iyi oluşuyla da hoşgörü, anlayış, saygı ve sevgi ortamının oluşmasından büyük memnuniyet duydum. Burada gerçekleşen bir araya gelişimize vesile olan bu yemek toplantısı vesilesi ile bu birlik ve beraberliği her farklı görüşten, her farklı inançtan, her farklı dünya bakışına sahip insanlarla beraber buradan bütün Antalya'ya, bütün Türkiye'ye gösteriyoruz” diye konuştu.

Yemek programına ev sahipliği yapan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş ise vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmasında, “İnşallah Kaşımıza hep birlikte ayrıştırmadan birleştirerek ve ötekileştirmeden hep beraber ortak akılla güzel işler yapacağız. Kaş'a daha faydalı ve daha verimli olabilmek için birlik beraberlik içinde çalışacağız. Hep birlikte Kaş’a sahip çıkacağız. Bizler de burada belediyecilik anlamında turistik mahallelerimizde özellikle Kaş, Kalkan, Patara, Gömbe ve Saklıkent'te hizmet standardını yükselteceğiz ve gelen misafirleri en iyi hizmetle buluşturmaya çalışacağız. Önümüzdeki yıllarda Kaş'ta etkinlikleri daha da artıracağız, çeşitlendireceğiz. Sizlerin desteği, katkısı birlikteliği çok önemli. Bugüne kadar destek oldunuz, inşallah bundan sonra da bu yolları beraber yürüyeceğiz. Kaş hepimizin. Yeter ki birbirimizi sevelim, birbirimizi sayalım. Birlikte güzel işlere imza atacağız. Davetimize icabet ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.
 
 
 
Editör: TE Bilisim