DOĞAN KARDEŞLERDEN KAŞ’A BİRİNCİLİK VE ÜÇÜNCÜLÜK GURUR MADALYASI
 Kaş Belediyesinin sporcuları Zeliha ve Zehra Doğan, Ordu İlinde yapılan Türkiye Kick Boks Turnuvası Şampiyonasında büyük başarıya imza attı. Turnuvada, Zeliha Doğan şampiyon, kardeşi Zehra Doğan ise üçüncü oldu.
Altınordu ilçesinde geçtiğimiz ocak ayında düzenlenen turnuvaya, 76 ilden 4 bin 300 sporcu katıldı.
Eski tekvando sporcusu babasının yönlendirmesiyle başladığı kick boks ve muay thai sporunda Avrupa ve dünya şampiyonluğu kazanan Zeliha Doğan, başarılarına bir yenisini daha ekledi.
Kaş Belediyesinin sporcusu Zeliha Doğan, Ordu’daki turnuvada kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Kardeşi Zehra Doğan ise karşılaşmalar sonucunda Türkiye üçüncülüğünü elde etti. Başarılı Kick Boksçulardan Doğan Kardeşler, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ı makamında ziyaret etti.
Başarılı sporcuları kabul eden Başkan Ulutaş yaptığı konuşmada”Ordu’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Turnuvası’nda şampiyon olan Kaş Belediyesi sporcumuz Zeliha Doğan’ı ve Türkiye üçüncüsü Zehra Doğan’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
Zeliha Doğan da kendisini ve kardeşini destekleyen Başkan Mutlu Ulutaş’a teşekkür etti. Ziyaret sonunda Başkan Ulutaş, Doğan kardeşlere ödül olarak birer altın takdim etti.
 
Editör: TE Bilisim