KAŞ BELEDİYE MECLİSİ 1 ARALIK ÇARŞAMBA GÜNÜ (BUGÜN) TOPLANIYOR
Kaş Belediye Meclisi 1 Aralık Çarşamba günü (Bugün) saat 14:00’de toplanacak.
Kaş Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. Maddesi gereğince ekteki gündem maddeleri görüşmek üzere 1 Aralık Çarşamba günü (Bugün) saat 14:00’de Kaş Belediye Toplantı Salonunda Aralık ayı meclis toplantısı yapmak üzere toplanacak.
KAŞ BELEDİYE MECLİSİ 1 ARALIK ÇARŞAMBA GÜNÜ MECLİS GÜNDEMİ
BELEDİYE GÜNDEMİ
1- Açılış ve yoklama
2- 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair 7254 Sayılı Kanunun 10.maddesi gereği Kırsal Mahalle Statüsüne geçme talebi bulunan Akörü ve Yayla Kılınçlı Mahalleleriyle ilgili hazırlanmış olan İmar Komisyonu Raporu, Plan ve Bütçe Komisyonu Raporlarının görüşülmesi.
3- 5018 Sayılı Kamu Mali Yönetim ve Kontrol Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair 7254 Sayılı Kanunun 10.maddesi gereği Gökçeören Mahallesinin Kırsal Mahalle Statüsüne geçme talebinin görüşülmesi.
4- Sarıbelen Mahallesi 177 Ada 4 Parsel İçin Hazırlanan 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı teklifi konusunun görüşülmesi.
5- Belediyemizin Andifli Mahallesi, Kalkan Mahallesi, Kınık Mahallesi ve Yeşilköy Mahallelerinde bulunan 20 adet gayrimenkulün 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin (e) bendi gereğince üç (3) yıldan fazla kiraya verilmesi konusunun görüşülmesi.
6- Belediyemizin Norm Kadrosunda güncelleme yapılması konusunun görüşülmesi.
7- 4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları Kanunu hükümleri doğrultusunda, BEM-BİR-SEN Memur Sendikası ile Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi imzalamak üzere Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’a yetki verilmesi konusunun görüşülmesi.
8- Dilek ve Temenniler
9- Kapanış
 
 
Editör: TE Bilisim