Kaş Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısını yaptı
      Antalya’nın Kaş İlçesi Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantısını yaptı. Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer  başkanlığında yapılan toplantıya, Kaş Belediye Meclisi’nin 25 üyesinden 20’si katıldı.
   Toplantıyı bir konuşma ile açan Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer yaptığı konuşmada”Kaş olarak bu yıl  3. Dünya Sualtı Dalış Şampiyonası’na ev sahipliği yapıyoruz. Geçen yıl Avrupa Sualtı Dalış Şampiyonası’na, 2016 yılında da 1. Dünya Sualtı Dalış Şampiyonası’na ev sahipliği yapmıştık. Bu şampiyonalar Kaş’ın tanıtımına önemli katkı sağlıyor. Ben tüm Kaşlı hemşerilerimi bu şampiyonayı izlemeye, ödül törenlerine katılmaya davet ediyorum. Bunun yanında geçen hafta Şanlı Urfa’da yapılan Tarihi Kentler Belediyeler Birliği toplantısına katılarak, Kaş’ı anlattık. Sorunları görüştük” dedi.
   Ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemin ilk maddesi olan Kaş’a bağlı Kalkan Mahallesi Kalkan Tarihi Kent Merkezi Kentsel Sit Alanı ve Koruma Alanı 1/ 1000 ve 1/ 500 ölçekli Koruma Amaçlı İmar Planı’na yapılan itirazlar ve planın değerlendirilmesi İmar Komisyonu’ndan geldiği şekli ile oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin diğer maddeleri olan 2019 yılı Mali Performas Proğramı, 2109 yılı Mali Bütçesi, 2019 yılı Bütçe Kararnamesi ve 2019 yıılnda alınacak olan gelir tariflerinin görüşülmesi maddeleri oybirliği ile Bütçe Plan  Komisyonu’na havale edildi. Belediye Meclisi’nin, komisyona havale edilen maddelerin görüşülmesi için 16 Ekim Salı günü tekrar toplanmasına karar verildi. Belediye Meclisi Toplantısı, dilek ve temennilerle sona erdi.
 
 
Editör: TE Bilisim