Kaş Belediye Meclisi Eylül ayı meclis toplantısını yaptı
Antalya’nın Kaş İlçesi Belediye Meclisi Eylül ayı olağan toplantısını yaptı. Ağustos ayında yapılan tatilin ardından toplanan Kaş Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’ın başkanlığında toplandı. Toplantıya Belediye Meclisi’nin 25 üyesinin tamamı katıldı.
Toplantının açılışında bir konuşma yapan Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş yaptığı konuşmada”Ağustos ayında yaptığımız tatilin ardından, tekrar meclis toplantımızda bir aradayız. Ağustos ayında Kurban Bayramı’nı ve 30 ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşku, birlik ve beraberlik içinde kutladık. Kaş, bu yaz turizmde altın yıllarından birini yaşıyor. Yaz boyunca yerli ve yabancı konuklarımızla dolup taşıyor” dedi.
Ardından gündeme geçildi. Yoklama ve geçmiş meclis tutanaklarının okunmasının ardından norm kadro ihtisaslarının yapılması konusu görüşüldü. Yeni olarak Sağlık İşleri ve İnsan Kaynakları Müdürlüğü kurulmasına, bunlarla birlikte toplam müdürlük sayısının 17 olması oy çokluğu ile kabul edildi. Burada söz alan CHP’li üyeler, Kaş Belediye Başkan Yardımcılığı’na Faruk Akbudak’ın atandığını fısıltı gazetesinden duyduklarını, kendisini tanımadıklarını, kendisi hakkında hiçbir şey bilmediklerini, bu konuda niçin meclisi bilgi verilmediğini sordular. Bunun üzerine Başkan Ulutaş, Kaş Belediye Başkan Yardımcılığı’na atanan Faruk Akbudak’ı Belediye Meclisi’ne çağırdı. Başkan Yardımcısı Akbudak, kendisini Belediye Meclisi üyelerine tanıttı. Ardından 2020-2024 yılları arasındaki beş yıllık yatırım proğramı görüşüldü. Kaş Belediyesi ile resmi kurumlar arasında protokol yapmak üzere, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş’a oy çokluğu ile yetki verildi. Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ile birlikte gerçekleştirilecek projeleri sunmak üzere, Başkan Ulutaş’a oy birliği ile yetki verildi. Ardından Kaş’ın Ağullu, Çukurbağ, Yeniköy, Bayındır ve Gökçeören mahallesi Gökseki Mevkisine yapılan imar planlarına yapılan itirazlarla ilgili imar komisyonunun hazırladığı rapor görüşüldü. Belediye Meclisi toplantısı, dilek ve temennilerle sona erdi.
 
 
 
Editör: TE Bilisim