Antalya’nın Kaş İlçesi Belediye Meclisi olağan üstü toplandı. Meclis Toplantısı Başkan Halil Kocaer’in Başkanlığında Belediye Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya 8 meclis üyesi mazeretlerinden dolayı katılmadı.
 
Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer Toplantının açılışında yaptığı konuşmasında; “ Siyasi partilerimizin adayları belli oldu. Kaş’ımızın gelenekleri gereği dostça ve kardeşlik içerisinde bir seçim yarışı olmasını diliyorum. Tüm adaylara başarılar dilerim “ dedi.
 
Belediye Meclisi gündeminde yer alan imar planları ile ilgili olarak imar komisyonu tarafından alınan kararları görüştü. Komisyonun mutabakat ile aldığı kararların tamamı meclis tarafından oy çokluğu ile kabul edildi. Meclis tarafından kabul edilen Komisyon kararları daha sonra Büyükşehir Meclisinde de görüşülerek karara bağlanacak.
 
Meclis Gündeminde görüşülerek kabul edilen komisyon kararları şöyle;

Gündemin 2’inci maddesinde yer alan Ağullu Mahallesi 1/1000 Uygulama İmar Planı ile ilgili komisyon kararı  yapılan görüşmeler sonucunda oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 3’üncü maddesinde yer alan Bayındır Mahallesi 1/1000 Uygulama İmar Planı ile ilgili komisyon kararı yapılan görüşmeler sonucunda madde oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 4’üncü maddesinde yer alan Çukurbağ Mahallesi 1/1000 Uygulama İmar Planı ile ilgili komisyon kararı yapılan görüşmeler sonucunda madde oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 5’inci maddesinde yer alan Yeniköy Mahallesi 1/1000 Uygulama İmar Planı ile ilgili komisyon kararı yapılan görüşmeler sonucunda madde oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 6’ıncı maddesinde yer alan Gökçeören Mahallesi (Gökseki Mevkii)  1/1000 Uygulama İmar Planı ile ilgili komisyon kararı yapılan görüşmeler sonucunda madde oy çokluğu ile kabul edildi. Gündemin 7’inci maddesinde yer alan Sokak Hayvanları Bakımevi 1/1000 Uygulama İmar Planı ile ilgili komisyon kararı yapılan görüşmeler sonucunda madde oy çokluğu ile kabul edildi.

 
 
Editör: TE Bilisim