Kaş Belediyesinin haziran ayı olağan meclis toplantısı, Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş başkanlığında gerçekleştirildi
Toplantının açılışında konuşan Başkan Ulutaş, ilçede geçen mayıs ayında yapılan etkinlikleri anlattı. Başkan Ulutaş, "Tarım Fuarı ve Yağlı Pehlivan Güreşleri'ni gerçekleştirdik. İlk olan her iki faaliyet de vatandaşlarımız nezdinde memnuniyetle karşılandı. İlçemizin sadece turizm yönüyle değil, aynı zamanda tarımsal anlamda da ciddi gücü olduğunu biliyoruz. Hemşehrilerimizin beklentisi doğrultusunda bu ve diğer faaliyetleri de devam ettireceğiz" dedi.
'KAŞ-GÖMBE YOLU İNŞA ÇALIŞMALARI BAŞLATILACAK'
Kaş-Gömbe arasındaki yolun ihalesini gerçekleştirdiklerini ve en kısa zamanda yer tesliminin yapılarak çalışmalara başlanacağının müjdesini veren Başkan Ulutaş, şunları söyledi:
"Sıfır Atık Projesi ihale edildi. Firmaya en kısa zamanda yer teslimi yapılıyor. Kalkan'da belirli bir yol çalışması yapmıştık, kalan yollarla ilgili ihale yapıldı, yer teslimi en kısa zamanda yapılacak. 10 eski okulun çevre düzenlemelerini başlattık. 5 okul belli bir safhaya geldi, 5 okulun da önümüzdeki günlerde çalışmaları hızlanarak devam edecek. 10 okulumuz sosyal, kültürel ve eğitim amaçlı hizmet verecek. Yine 17 okulumuz kullanılmıyordu, atıl durumdaydı. Bunlar çevre düzenlemesiyle kullanılabilecek aşamaya getirilecek. Bunun da ihalesi yapıldı. Devam eden kültür merkezimizin de ihalesine çıkıyoruz, kalan işi de devam ettireceğiz. Eski otogarın ihalesine de yakın zamanda çıkacağız."
 
Editör: TE Bilisim