Kaş Belediyesinde Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş tarafından  görev değişiklikleri yapıldı.
Kaş Belediyesinde idari birim teşkilat şeması yeniden şekillendi. İdarede bazı müdürlüklerdeki görevlendirmelerde değişiklik yapıldı. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş tarafından yapılan düzenleme çerçevesinde yeni görevlendirmeler gerçekleştirildi.  Başkan Ulutaş, müdürlüklerde yapılan rotasyondaki amacın verimli çalışma ve halka daha iyi hizmet olduğunu söyledi.
Kaş belediyesinde Yeni görev dağılımı
Yapılan rotasyonun ardından, Kaş Belediyesinde müdürlüklerde yeni görev dağılımı şu şekilde oldu: Durmuş Mutlu Yazı İşleri Müdürü, Hanife Arıcı Mali Hizmetler Müdürü,
Faruk Akbudak İmar ve Şehircilik Müdür vekili, Serdar Er Emlak İstimlak Müdürü-Fen İşleri Müdür vekili, Gürşah Günal Strateji ve Geliştirme Müdürü, Çisem Ünsal Plan ve Proje Müdürü, Ferhat Güngör Zabıta Müdürü, Ali Evren Kültür ve Sosyal İşler Müdürü, Süleyman ErdoğanTemizlik Hizmetleri Müdürü, Hüseyin Bayık İşletme ve İştirakler Müdürü, Nursen Benli İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü, Hamit Batur Sağlık Hizmetleri Müdürü-Destek Hizmetleri Müdür vekili, Mehmet Ali Güçlü Hukuk İşleri Müdürü, Derya Özdemir Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü, Lütfi Öztürk Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü oldu.
 
Editör: TE Bilisim