Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası ( Bem-Bir-Sen) ile Kaş Belediyesi arasında 4688 sayılı kanuna tabi memurları kapsayan "Sosyal Denge" sözleşmesi imzalandı.

4688 Sayılı Kamu Görevlileri Sendikaları ve Toplu Sözleşme Kanunu'nun 32. maddesi uyarınca, Kaş Belediyesi'nde görev yapan kamu çalışanlarını ilgilendiren ve 2018-2019 Sosyal Denge Sözleşmesi, Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ile Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası ( Bem-Bir-Sen) Antalya Şube Başkanı Adem Deveci tarafından imzalandı.

İmza töreninde konuşan Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, belediyenin çalışma şartlarını iyileştirdiği, kurum çalışanlarının haklarını her fırsatta koruduklarını, belediyede çalışan memurlar ve sözleşmeliler için sosyal denge tazminatı sözleşmelerini imzalayarak, personel için imkanlar dahilinde en iyi ücreti vermeye çalıştıklarını ifade ederek, yapılan sözleşmenin çalışanların performanslarını artıracağına inandığını söyledi.

Bem-Bir-Sen Antalya Şube Başkanı Adem Deveci ise, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da belediyelerle el birliği ve dayanışma içerisinde güzel işlere imza atmaya devam edeceklerini ifade etti. Deveci, "Sosyal Denge Tazminatı sözleşmesiyle memur ve sözleşmeli arkadaşlarımız için en iyi sonucu aldık. Kaş Belediye Başkanımız ellerindeki imkanlarla en iyi ücreti verdi. Kendilerine bize karşı gösterdiği nezaket ve bu sözleşme için çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim