Antalya’nın Kaş İlçesi Belediyesi’nce bu yıl 3. düzenlenen geleneksel Sünnet Şöleni yapıldı. Şölende, 136 çocuk erkekliğe ilk adımını attı.
   Bu yıl 3. Düzenlenen Kaş Belediyesi Geleneksel Sünnet Şöleni, Kaş’a bağlı Gömbe Yaylası’ndaki Kaş Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Şölene, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kaş Müftüsü Ahmet Bayer, belediye meclisi üyeleri, mahalle muhtarları, sünnet olacak çocukların aileleri ve vatandaşlar katıldı. Daha önce tesbit edilen ve doktorlar tarafından sünneti yapılan 136 çocuk, şenlikte aileleri ile birlikte gönüllerince eğlendi. Şölen, Kuran-ı  Kerim okunması ile başladı. Ardından katılımcılara yemek ikramı yapıldı. Çocuklara ve ailelere eğlence düzenlendi. Sünnet olan çocuklar animasyon ekipleri eşliğinde eğlendi. Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, sünnet olan 136 çocuğa çeşitli hediyeler verdi. Çocuklara ikramlarda bulundu.
  Şenlikte bir konuşma yapan Kaş Belediye Başkanı Mutlu  Ulutaş yaptığı konuşmada”Çocuklar hepimizin, Kaşımızın, ülkemizin geleceği. Onları mutlu etmek, geleceğe hazırlamak hepimizin görevi. Bugün hep bir aradayız. 136 çocuğumuzun mutlu anını sizlerle paylaşmanın ortak mutluluğunu yaşıyoruz. Bu tür organizasyonlarda birlikte olmaya devem edeceğiz” dedi.
Konuşmasının ardından Başkan Ulutaş, sünnet çocuklarına hediye verdi. Çeşitli ikramların yapıldığı çocuklar, animasyon oyunları ile birlikte müzik eşliğinde eğlendi.
 
 
 
 
Editör: TE Bilisim