Kaş ilçesinde belediye ekipleri tüm dünyada etkisini gösteren koronavirüse karşı dezenfekte işlemlerine başladı.
Kaş Belediyesi ekipleri tedirginliğe neden olan koronavirüse karşı resmi kurumlar başta olmak üzere, ilçe genelinde dezenfekte işlemlerine başladı. Sağlık ve Sosyal İşler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğünün birlikte yürütmüş olduğu çalışma ile resmi kurumlar, kahvehaneler, okullar, parklar, duraklar ve benzeri kalabalık alanlarda ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmaları yaptı.
Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, koronavirüs önlemleri kapsamında ilçenin sağlığı ve huzuru için halkın yoğun olarak kullandığı alanlarda dezenfeksiyon çalışmalarına başladıklarını ifade etti.
Kurum olarak ilçede toplu yaşam alanlarında dezenfekte çalışmaları kapsamında, virüse karşı tedbir amaçlı temizlik yaptıklarını belirten Başkan Ulutaş, belediye ekiplerinin düzenli olarak çalışmalara devam edeceğini kaydetti.
KAŞ BELEDİYESİ ETKİNLİKLERİNİ İPTAL ETTİ
Kaş Belediyesi, koronavirüse karşı önlem olarak etkinliklerini iptal ettiğini duyurdu.
Kaş Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Sağlık Bakanlığından edinilen bilgiler doğrultusunda olası COVİD-19 (Yeni Coronavirüs) salgınına karşı önlem amacıyla mart ayı içerisinde düzenleyeceğimiz etkinlikler iptal edilmiştir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz." ifadelerine yer verildi. 
 
Editör: TE Bilisim