Antalya’nın Kaş İlçesi Belediyesi tarafından Kaş’a bağlı mahallelerde asfalt çalışması yapılıyor. Kaş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekipleri, Kaş’a bağlı mahallelerdeki toprak ve bozuk yolları asfaltlıyor.
   Kaş Belediyesi iki ekip halinde Aklar ve Palamut mahallerinde asfaltlama çalışması yaptı. Aklar Mahallesi’nde 1,3 kilometre, Palamut Mahallesi’nde 3,6 kilometre yolda asfaltlama çalışması yapıldı. İki mahallenin yolundaki asfaltlama çalışması için toplam 750 bin lira harcama yapıldı.
   Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş yaptığı konuşmada” İki asfaltlama ekibimiz aralıksız olarak çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Üzümlü Mahallesi’nde 6,5 kilometrelik asfaltlama çalışması yapmıştık. Şu anda Yayla Çukurbağ ve Yuvacık Mahallesi’nde toplam 7 kilometrelik yol asfalta hazır hale getirildi. Kısa sürede bu iki mahallede asfaltlama çalışması bitirilecek. Sıra ile mahallelerimizdeki bozuk ve toprak yolları asfaltlayarak, vatandaşımızı tozdan ve çamurdan kurtaracağız. Kış gelemeden asfaltlamada  önceliği yüksek mahallelere verdik” dedi.
 
Editör: TE Bilisim