kaş’ta nişanlanan Boğaziçili gençlerin yüzüklerini eski bakan ertuğrul Günay taktı
     Kaş İlçesi’ndeki Hidayet Koyu’daki Blanca Bech’ta nişanlanan Feza- Nazım çiftinin nişan yüzüklerini eski bakan Ertuğrul Günay taktı.
Antalya’nın Demre İlçesi’nde mimar çift Feza – Nazım Duman çiftinin Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisiliği Bölümü mezunu olan, İstanbul’da uluslararası  bir şirkette (Pfizer ürün müdürü) çalışan  kızları Merve Duman ile eski Demre CHP İlçe Başkanı ve CHP Milletvekili adayı Nusret bayar ile müzisyen Saniye Bayar’ın Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası ve Siyaset Bilimi mezunu, Amerika’daki Binghamton Üniversitesi’ne  aynı dalda doktora yapan  olan oğulları Merte Can Bayar nişanlandı. Genç çiftin yüzüklerini, iki aileninde dostu olan eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay taktı. Kaş İlçesi’ndeki Hidayet Koyu’ndaki Blanca Bech’ta yapılan nişan törenine, eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, iki ailenin yakın aile bireyleri ve dostları katıldı.
   Eski Bakan Günay nişan yüzüklerini takarken yaptığı konuşmada” Bugün  Demre’nin, Türkiye’nin yüzakı olarak, ülkemizin en önde gelen üniversitesinde  eğitim yapmış, Demre’nin iki güzide ailesinin çocuklarının birlikte kuracağı yaşama ilk adım atışlarına şahitlik ediyoruz.  Türkiye Cumhuriyeti’ni, Atatürk’ün gösterdiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaştırmada motor görevi yapacak iki pırıl pırıl genç. Kendi ulusal değerlerimize bağlı olarak, Sevgili Mert Can kendi sınırlarımızı aşarak Amerika’da doktorasını yapıyor. Üniversitede asistan olarak görev yapıyor. Bu iki gencin yüzüklerini, sizler adına takıyorum”dedi.
   Günay, yüzükleri taktıktan sonra kurdelayı bir genç kıza kestirdi. Yüzüklerin takılmasının ardından iki genç, arkadaşları ile birlikte gecenin geç saatlerine kadar eğlendi.
   
 
 
Editör: TE Bilisim